Pjevač Marko Tolja sredinom travnja iznenadio je svoje fanove na Instagramu viješću da očekuje drugo dijete sa suprugom Anom.

'I što novo ima kod vas?!', napisao je pjevač. Pozirao je gledajući u suprugin trudnički trbuh koji je njihov sinčić Maro poljubio.

Marko Tolja i Ana Tolja očekuju drugo dijete
Instagram 

Sad je na Instagramu objavio nekoliko obiteljskih fotografija s izleta u Istru na kojima je pozirao sa sinčićem i suprugom kojoj se već pomalo nazire trudnički trbuščić koji je sakrila ispod široke haljine s cvjetnim uzorkom.

‘Brijuni, kumovi, dica, zebre…. Dobar dan!’, napisao je uz fotografije s izleta u Nacionalni park Brijuni.

Instagram Marko Tolja s obitelji na Brijunima

Inače, Tolja je prilično tajnovit kada je riječ o njegovoj obitelji i nemamo priliku često vidjeti ga sa suprugom i sinom. Pjevač je jednom prilikom otkrio da je najveća vrlina njegove supruge Ane upravo to što nije zainteresirana za javni život.

'Osvojila me samozatajnošću i time što je normalna. Nju uopće ne zanima taj moj posao. Ne želi se sa mnom pojavljivati niti pokazivati puno, što je lijepa kvaliteta. Meni to jako paše. Moj dom i obitelj u njemu predstavljaju mi bijeg od svega ovog', istaknuo je.

Otkrio je i da mu je sin inspiracija. 'Sin mi je inspiracija u svemu što radim. Sve što radim - radim za i zbog njega. Motivira me da budem vredniji, bolji i da uvijek pružam svoj maksimum', ispričao je pjevač.

Marko i Ana Tolja vjenčali su se nakon sedam godine veze.
Filip Hofer 

Podsjetimo, Marko i supruga Ana upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio.

'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi u veljači 2019. stigao je i sinčić Maro. Svadba je održana u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika.