Marko Tolja objavio je na Instagramu preslatku, crnobijelu fotografiju i otkrio da očekuje drugo dijete sa suprugom Anom.

'I što novo ima kod vas?!, napisao je pjevač. Pozirao je gledajući u suprugin trudnički trbuh koji je njihov sinčić Maro poljubio.

Njegova fotografija je oduševila brojne pratitelje i mnogi su mu čestitali među kojima su bili i poznati Hrvati. 'Jaooo!!!!! Divnooo!!! Čestitaaaam, pa mogli smo se i uživo čestitati. Divna vijest', napisala je Nataša Janjić Medančić.

'Ajmeeee, pa ovaj vikend ćeš napokon davati visoke ocjeneeee!! Čestitam, femili!', napisala je Zsa Zsa koja se natječe u showu 'Zvijezde pjevaju' s Ivanom Pažaninom, a Marko je dio žirija.

Čestitkama su se pridružili Maja Šuput, Nives Ivanišević, Marijana Batinić i niz drugih domaćih zvijezda.

Inače, Tolja je prilično tajnovit kada je riječ o njegovoj obitelji i nemamo priliku često vidjeti ga sa suprugom i sinom. Pjevač je jednom prilikom otkrio da je najveća vrlina njegove supruge Ane upravo to što nije zainteresirana za javni život.

'Osvojila me samozatajnošću i time što je normalna. Nju uopće ne zanima taj moj posao. Ne želi se sa mnom pojavljivati niti pokazivati puno, što je lijepa kvaliteta. Meni to jako paše. Moj dom i obitelj u njemu predstavljaju mi bijeg od svega ovog', istaknuo je.

Marko Tolja i supruga Ana ne vole dijeliti intimu s javnosti.
Instagram 

Otkrio je i da mu je sin inspiracija. 'Sin mi je inspiracija u svemu što radim. Sve što radim - radim za i zbog njega. Motivira me da budem vredniji, bolji i da uvijek pružam svoj maksimum', ispričao je pjevač.

Podsjetimo, Marko i supruga Ana upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio.

'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Marko Tolja i supruga Ana za predah od roditeljstva biraju putovanja.
Instagram 

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi u veljači 2019. stigao je i sinčić Maro. Svadba je održana u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu.