Jelena Rozga predstavila je prošloga tjedna  novi acustic album 'Minut srca mog'. Okupljeni prijatelji i suradnici tako su u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma - Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere - u sasvim novom ruhu. Glazbenicu su podržali i brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević i brojni drugi.

Marko Tolja za Story je otkrio kako je Jelena Rozga tražila njegovo mišljenje oko novog akustičnog albuma, a on joj je iskreno odgovorio da joj duet s njihovim kolegom Matijom Cvekom nije bio potreban.

Marko Tolja rođen je u Rijeci
John Pavlish 

'Čuo sam cijeli materijal kad je snimljen i jako me zanimalo kako to zvuči uživo. Rekao sam joj da je to fora. Ona je mene tražila mišljenje pošto sam bliži akustičnim svirkama. Jako mi je drago što je ovo napravila jer joj je to dugogodišnja želja. Ovaj album je van svih tih komercijalnih stvari i to je napravila za svoj gušt i ja je podržavam', rekao je Tolja pa iskreno dodao:

'Duet s Cvekom joj je najgora pjesma', našalio se.

Tijekom prosinca, riječki će glazbenik u Zadru održati humanitarni koncert za Dječji vrtić Latica. Otkrio nam je da pripreme za koncert idu punom parom te kako se osjeća privilegiranim što može pomoći onima kojima je to potrebno.

Marko Tolja u braku je od 2018. godine
robert pichler Marko Tolja

'Već sad imam sulud tempo. Sve pripremam jer nastojim da svaki koncert ima svoju priču. Humanitarnim radom krenuo sam se baviti još kao klinac. Drago mi je što imam tu privilegiju da od svog posla mogu lijepo živjeti te pomoći drugima da žive ljepše', ispričao je.

Tolja je od 2018. godine u braku sa suprugom Anom s kojom ima trogodišnjeg sinčića Maru. Pjevač nam je otkrio kako je njezina najveća vrlina samozatajnost i to što nije zainteresirana za javni život.

'Osvojila me samozatajnošću i time što je normalna. Nju uopće ne zanima taj moj posao. Ne želi se sa mnom pojavljivati niti pokazivati puno, što je lijepa kvaliteta. Meni to jako paše. Moj dom i obitelj u njemu predstavljaju mi bijeg od svega ovog', zaključio je u intervjuu.

Više fotografija s promocije Jeleninog albuma pogledajte u galeriji. 

John Pavlish Jelena Rozga predstavila akustični album