Sinoć je na Prvom programu Hrvatske televizije krenula jubilarna 10. sezona emisije 'Zvijezde pjevaju'.

Barbara Kolar i Duško Ćurlić su voditelji, a prošlosezonskim sucima Danijeli Martinović, Jurici Pađenu i Marku Tolju pridružila se i legendarna pjevačica Zorica Konđa.

Emisija ide uživo i tako svake subote do 7. svibnja. Sinoć nije bilo ispadanja, no već sljedeće subote jedan će par napustiti show.

Ovogodišnji parovi su: Areta Ćurković i Goran Bošković, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, Mario Kovač i Lu Jakelić, Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, Marina Orsag i Ivana Kindl, glumica Iva Jerković i Ivo Amulić te Marko Braić i Gina Damjanović.

Marko Tolja nije krio oduševljenje zbog početka showa na društvenim mrežama. 'Iiiiii, krećemo', poručio je pored selfieja s ostalim članovima žirija. Dan prije live emisije, podržao je kolegu Petra Grašu na koncertu u Areni Zagreb.

Ne zna se je li njegova supruga Ana bila tada s njim, jer je Marko objavio samu svoju fotografiju. 'Prepuna Arena, koncerti kao nekada, druženje i mega uspjeh dragog frenda @petargrasoofficial - dovoljno za ovakvu sreću na mom licu!', poručio je Marko.

Podsjetimo, Ana i Marko upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač je zaprosio svoju djevojku.

'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi stigao je i sinčić Maro. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu.

'Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo evo večeras okrunili brakom' izjavio je pjevač ekskluzivno za Story na dan svog vjenčanja.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Filip Hofer Supruga Marka Tolje, Ana Tolja, ne voli se medijski eksponirati pa su njihove zajedničke fotografije rijetke.