Hrvatski pjevač Marko Tolja je 3. srpnja proslavio 38. rođendan, a na Instagramu je tada podijelio da se pored njega to jutro nitko nije probudio.

'Jutros sam se probudio s punih 38 godina! Solo, bez ikog svog pored. Ali sam baš zbog toga imao vremena promišljatikoliko sam zapravo sretan! Imam prekrasnu obitelj, najbolje frendove na svijetu, radim što volim… i još večeras nastupam na Splitskom festivalu kao šlag na torti. La vita è bella', napisao je glazbenik.

No, sada se pohvalio zajedničkim fotografijama sa svojom obitelji, suprugom i sinčićem. Naime, u krugu obitelji proslavili su rođendan njegove supruge Ane, ali i njegov s malim zakašnjenjem.

'Konačno svi na broju i slavimo mamin i tatin (sa zakašnjenjem) rođendan!', napisao je pored fotografije sretne obitelji.

Inače, Marko i supruga Ana upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio

'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi stigao je i sinčić Maro. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu.

Više fotografija Marka Tolje i supruge Ane pogledajte u galeriji.

Filip Hofer Supruga Marka Tolje, Ana Tolja, ne voli se medijski eksponirati pa su njihove zajedničke fotografije rijetke.