Petra Ecclestone udala se prošle subote za dugogodišnjeg zaručnika Sama Palmera.

Par se vjenčao na maloj i intimnoj ceremoniji u svom domu u Chelseaju, a riječ je o nekretnini vrijednoj 170 milijuna funti u koju su na važan dan pozvali samo najbliže prijatelje i obitelj.

Sada su objavljene i prve fotografije sretnih mladenaca, a Petra nije pretjerivala s ekstravagancijom kada je u pitanju bila njena pojava, jer mnogi su od bogate nasljednice upravo to očekivali. 'Gospodin i gospođa', poručili su pored fotografija s djecom, a Petrina vjenčanica od čipke s rakošnim donjim djelom lijepo je istaknula njenu liniju.

Podsjetimo, Petra i Sam zaručeni su od 2018. godine, a 2020. su godine dobili i kćer Minnie. Ipak, i prije Sama, Petra je proživjela svoju 'Sodomu i Gomoru'. Naime, od 2011. do 2017. godine bila je u braku s kontroverznim bogatašem Jamesom Stuntom, a zajedno su dobili troje djece o kojima brine Petra.

Stunt je bio fizički i psihički nasilan prema Petri te ju je varao, a kad je slučajno objavila fotografije djece na društvenim mrežama, on ju je javno napao, no ovoga puta mi nije ostala dužna.

'Za Jamesa Stunta. Fotografiju sina slučajno sam objavila na svom javnom profilu i čim sam shvatila da je riječ o javnom profilu, uklonila sam je. Ne dijeli svoje mišljenje o odgoju, ti svakako nisi otac godine i nemaš pravo na mišljenje. Ti odvratna svinjo. Odbij. Ostavi nas na miru više. Nitko te nije spriječio da vidiš sina, sud ti je naredio da se prije toga moraš testirati na droge, što nisi učinio. Ne zoveš ih, ne šalješ čestitke za Božić ili rođendane. Odvratan si lažljivac koji samo želi pažnju i sažaljenje. Prestani pričati o meni i mojoj obitelji, odlazi', poručila je Petra bivšem suprugu kojeg čeka suđenje za brojne poslovno malverzacije.

Petra je gostima u posljednji tren javila lokaciju vjenčanja uipravo zbog Jamesa jer je čitavo vrijeme bila u strahu da će pokušati saborirati važni dan, no to se srećom nije dogodilo.

Petra Ecclestone i James Stunt razveli su se nakon šest godina braka
Profimedia 

Na udaru kontroverznog Stunta našli su se i Petrini rditelji Bernie i Slavica koje je tijekom suđenja za skrbništvo nad djecom nazivao pogrdnim imenima.

U jednom je trenutku rukom simulirao pištolj i potom pokazao na svog tasta kojeg je nazvao 'zlim patuljkom'. Nedugo nakon toga, udario ga je po ramenu i izašao iz sudnice, ali ga je sudac zaustavio. No, tu nije bio kraj njegovom neprimjerenom ponašanju. James je na odlasku kući reporterima cijelo vrijeme pokazivao srednji prst, a mamu Slavicu je nazvao 'Lady MacBeth'.

Brakorazvodna parnica Bernieja i Slavice 11.ožujka 2009. godine trajala je točno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudac pročita rješenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podjele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrijednih nekretnina i udio u dionicama, a danas je krasi titula jedne od najbogatijih Hrvatica na svijetu.

Slavica Ecclestone i Bernie Ecclestone rastali su se u 58 sekundi
Profimedia 

Vjenčali su se 1985. i u braku ostali 24 godine tijekom kojih su dobili dvije kćeri, Tamaru i Petru, a ono što ih je razdvojilo nije bila ni visina ni razlika u godinama, već to što je Bernie bio previše zaljubljen u svoj posao.

‘Što imam od njega? Dolazi s posla poslije osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dvije minute biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima’, rekla je Slavica nakon što je mnoge šokiralo kad se saznalo da se u 50. godini odselila iz njihovog doma vrijednog 10 milijuna funti i da je unajmila odvjetnika.

Bernie je priznao da je u Slavicu tad bio još uvijek zaljubljen, te da nije želio razvod, ali i sam je bio svjestan da neće smanjiti posvećenost poslu.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Profimedia Petra Ecclestone i James Stunt imali su buran razvod