Prije nekoliko dana, iz HRT-a su javili da jedno od najomiljenijih televizijskih lica, Duško Ćurlić, neće voditi večerašnju Doru.

Zbog gripe mu je propisano strogo mirovanje pa će izravan prijenos umjesto njega voditi Mario Lipovšek Battifiaca zajedno s Markom Toljom i Mirkom Fodorom.

Duško Ćurlić neće voditi ovogodišnju Doru
Dražen Kokorić 

Ususret dodjeli, na svom se Facebooku oglasio i sam Duško.

'Znam, neće svijet stati niti zbog Dore niti zbog Eurovizije, niti će stati zbog i jedne note. To su ipak samo note. Nekad lakše, nekad teže, nekad s porukom na prvu, a nekad skrivene i nedokučive mnogima koji rijetko srcem gledaju. I bez obzira na to što je sve to samo show (a i business), za bilo kakav 'ostaviti trag' potrebna je strast.

Strast prema sceni, publici, glazbi, ljudima, sebi samom. Strast je ta koja čini razliku. I zato večeras neka je sretno svima, posebno mojim (voditeljskim) kolegama 3M na pozornici u Opatiji. I čitavoj ekipi iza kamera.

U objavi je i Loreen i njezin nastup u Bakuu 2021. godine. Strast i minimalizam na najjače. I ta dama je te godina ostavila samo takav trag. A svijet? Hm, niti zbog puno ozbiljnijih nota, nažalost, nije postao bolje mjesto', napisao je u objavi uz jednu od najuspješnijih pjesmi koju je Eurosong iznjedrio.

Duško Ćurlić neće voditi ovogodišnju Doru
Facebook 

Podsjetimo, na Dori će večeras u sportskoj dvorani Marino Cvjetković u Opatiji nastupiti 18 izvođača. Borit će se za odlazak na Euroviziju koja će se ove godine održati u Liverpoolu.

Ovako izgleda raspored nastupa:

Top of the Pop ft. Mario 5reković – Putovanje
Yogi – Love at First Sight
Boris Štok – Grijeh
Tajana Belina – Dom
Krešo i Kisele kiše – Kme kme
Maja Grgić – I Still Live
Barbara Munjas – Putem snova
Đana – Free fallin’
Patricia Gasparini – I Will Wait
The Splitters – Lost and Found
Hana Mašić – Nesreća
Damir Kedžo – Angels and Demons
Martha May – Distance
Detour – Master Blaster
Meri Andraković – Bye Bye Blonde
Let 3 – Mama ŠČ!
Eni Jurišić – Kreni dalje
Harmonija disonance – Nevera (Lei, lei)