Večeras se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održava 29. po redu svečana dodjela prestižne nagrade Večernjakova ruža.

Nagrada se dodjeljuje u osam kategorija: tv osoba godine, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, tv emisija godine, radijska emisija, glazbenik godine, novo lice godine i digitalna ruža.

Jelena Rozga na dodjeli 29. Večernjakove ruže
Luka Stanzl/PIXSELL 

Na dodjeli su se okupila brojna poznata lica iz raznih područja poput Tonyja Cetinskog koji je stigao u pratnji supruge Dubravke, Enisa Bešlagića, Jelene Rozge, Mate Rončevića, Snježane Mehun...

Ceremoniju ove godine vode dva omiljena televizijska lica, Daniela Trbović i Barbara Kolar, a njih su dvije na pozornicu stupile u elegantnim izdanjima, ali različitim stilovima.

Daniela Trbović i Barbara Kolar vode 29. Večernjakovu ružu
Luka Stanzl/PIXSELL 

Danijela je bila odjevena u bijelo odijelo u kombinaciji s crvenim sandalama na visoku petu, dok je Barbara izabrala dugu crvenu haljinu dugih rukava, a struk je istaknula velikim ukrasom u obliku cvijeta.

Na dodjeli se pojavila i Jelena Perčin, koja se, nakon što se saznalo da se razvodi od kolege glumca Momčila Otaševića, rijetko pojavljuje na javnim događanjima.

Goran Bogdan i Jelena Perčin na dodjeli 29. Večernjakove ruže
Luka Stanzl/PIXSELL 

I ovaj put je, čini se, izbjegavala kamere pa su je fotografi 'uhvatili' samo na grupnoj fotografiji.

Jelena je, stojeći uz glumca Gorana Bogdana, zablistala u glamuroznoj crvenoj haljini bez naramenica s ukrasom u obliku mašne na grudima, a na nogama je nosila srebrne sandale na visoku petu. Kombinaciju je upotpunila srebrnom torbicom i visećim naušnicama.

Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli 29. Večernjakove ruže
Luka Stanzl/PIXSELL 

Na pozornicu se ipak popela u društvu kolegice Lucije Šerbedžije budući da su njih dvije bile prezenterice nagrade u kategoriji glumačkog ostvarenja godine za koju su bili nominirani Rene Bitorajac, Ljubica Jović, Ljubomir Kerekeš, Sandra Lončarić i Goran Marković koji je nagradu i osvojio.