Jedna od najuspješnijih domaćih glumica, 42-godišnja Jelena Perčin, mnogo je puta prozvana jednom od najljepši u branši. Uz to, nakon toliko godina na sceni, i dalje izgleda kao da nije ostarjela ni dana.

Tako su sada u javnost isplivale njezine fotografije iz svibnja 2006. godine s prvog glazbenog festivala 'Rokaj Fest' na zagrebačkoj Šalati.

Jelena Perčin na glazbenom festivalu 2006. godine
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Tada još 25-godišnjakinja djevojka na festivalu je uživala u društvu prijteljice, a već je tada njezina prirodna ljepota osvajala na prvi pogled. Traperice, bijeli top i mnogo nakita činili su njezinu jednostavnu modnu kombinaciju, dok je kosu ležerno raspustila. 

Jelena Perčin na glazbenom festivalu 2006. godine
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Inače, Jelena će sudjelovati u ovogodišnjem glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju', 12. sezoni koja započinje u subotu 25. ožujka, a u paru će biti s pjevačem Bojanom Jambrošićem.

Naime, otkako je početkom ove godine postalo javno da se razvodi od crnogorskog glumca, 33-godišnjeg Momčila Otaševića, Jelenu nismo imali priliku često vidjeti u javnosti, a i nije se oglašavala.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Uz to, poznato je da je posljednjih godina stavila karijeru na čekanje kako bi više pažnje mogla posvetiti svoje troje djece, od koje je dvoje dobila s Momčilom. 'Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje djece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Djeca rastu i neću im uvijek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vrijeme', rekla je Jelena jednom prilikom za magazin Story.

Inače, bivši se par vjenčao u tajnosti 2018. godine, zajedno su dobili sina Jakšu i kćer Mašu, a nedavni razvod iznenadio je regionalnu javnost.

Više fotografija bivšeg par, pogledajte u našoj galeriji. 

John Pavlish, Story Jelena Perčin i Momčilo Otašević zajedno imaju sina Jakšu i kći Mašu.