Momčilo Otašević (33) gostovao je u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' u kojoj se osvrnuo na gubitak kilograma, glumačku karijeru i sportsku prošlost.

Došao je na snimanje ravno sa seta serije. 'Obično se budim oko 06:40. Na Velesajmu sam, tamo gdje je studio oko 7, a u 07:15 je akcija. Ja do tada vozim, šminkaju me, obučen sam, ali spavam', rekao je glumac.

Počelo je emitiranje nove sezone serije Kumovi
Nova TV 

Mnogima nije promaknulo da je Momčilo smršavio u posljednje vrijeme, a on je otkrio kako je to uspio.

'Pa izgubio sam desetak kila zadnjih par godina. Smijem li to reći? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze. Dogodi se često da ne stignem pojesti. Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovicu uzeo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio snimati', objasnio je.

Priznao je i da se duže vrijeme priprema vježbati, ali nikako da krene. Također, otkrio je da u osnovnoj školi trenirao košarku, a potom rukomet. Sada se planira okušati u novim sportovima.

'Da! Planiram, ali ne znam kako će ići kitesurfing. Strašno mi se sviđa i imamo fenomenalu destinaciju za to u Crnoj Gori, Ada Bojana. Ali kako sam ja skijaš navikao sam da su noge odvojene i mogu što hoću. A ovo je daska. Probao sam board dva puta u životu, ali ne možeš sad to ići jedan dan. Treba ti sedam dana da se na to svikneš. I nekako mi se nije dopalo da su mi obje noge fiksirane za jednu dasku. Ovako imam dvije i to znam', ispričao je Momčilo.

Glumac je priznao i da je veliki emotivac.

'To je riba u horoskopu. Netko mi izračunao podznak rak. Nisam neki tip od vjerovanja u horoskop, ali ima neke veze. Ali jesam emotivac', rekao je.

Usto, otkrio je da nikad neće biti jedan od onih muškaraca koji idu na depilaciju.

'Tu sam neki staromodan tip. Nisam od depilacija. Možda neko skraćivanje da, ali nisam od odlazaka u salon i nečeg takvog', objasnio je Otašević.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević su bili u braku od 2018. godine
Grgo Jelavić/PIXSELL 

Otkrio je i što ga čini sretnim. 'A vjerojatno šablon, djeca! Ja dok nisam imao djecu, kad drugi pričaju ja sam bio, jaoooooj, nemoj me. Sad kad ih imam, shvaćam. Ja sam od onih koji uzmu mobitel i gledaj, pokažem što je moje dijete radilo taj dan. Ali da, djeca', ispričao je crnogorski glumac.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci se saznalo da se Momčilo razvodi od domaće glumice Jelene Perčin (42) nakon četiri i pol godine braka, a zajedno su dobili kćer Mašu i sina Jakšu. Upoznali su se na snimanju serije 'Zora dubrovačka'.