Splitska glumica Ana Uršula Najev posljednjih je nekoliko mjeseci česta meta pisanja domaćih medija nakon što se počelo spekulirati da je ona kriva za razvod braka glumaca Momčila Otaševića i Jelene Perčin.

Ipak, ona je aferu opovrgnula.

'Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka', komentirala je između ostalog za Slobodnu Dalmaciju.

Ono što je dodatno potaknulo šuškanja je njihov zajednički angažman u seriji 'Kumovi' gdje su utjelovili ljubavni par.

Snimanje serije 'Kumovi'
Instagram 

Nedavno je krenulo emitiranje druge sezone serije 'Kumovi', a popularnosti serije svakako je doprinijela i situacija u kojoj su se našli Momčilo i Ana. Zvijezde serije na svojim Instagramima često objavljuju situacije sa snimanja, a tako je i sada Ana na svom Instagram Storyju pokazala kako uči ili ponavlja tekst.

'Neće njoj nitko govoriti da ne zna tekst...', napisala je njezina kolegica iz serije Jagoda Kumrić na videu koji je Ana potom podijelila na svom profilu. 'Tako je, Roki', odgovorila je ona.

Ana Uršula Najev uči tekst na snimanju
Instagram 

Inače, Ana se nedavno vratila iz Brazila gdje je provodila vrijeme s majkom i polusestrom. Čim je stigla u Hrvatsku, odmah se 'bacila' na projekte - kako glazbene, tako glumačke.

U galeriji pogledajte više fotografija Ane Uršule Najev.

Jadran Babić, Instagram Ana Uršula Najev navodno je u vezi s Momčilom Otaševićem