Hrvatska glumica Ana Gruica Uglešić danas slavi jubilarni 40. rođendan, iako bi mnogi rekli da izgleda kao da je tek ušla u tridesete.

Ipak, veliki dan nije dočekala u društvu obitelji, već sa svojim kolegicama iz cabareta 'Splićanke' u kojemu zajedno glume. S obzirom na raspored predstava, Anin su rođendan slavile u Rijeci gdje su se sve u tom trenutku našle, a Ana je na svom Instagramu pokazala djelić atmosfere.

Ana Gruica Uglešić slavi 40. rođendan
Instagram 

Mogli smo vidjeli kako joj kolegice pjevaju, a među njima je bila i njezina sugrađanka, splitska glumica Ana Uršula Najev. Upravo joj je ona palila svjećice na kolačima.

Ana Uršula Najev na rođendanu Ane Gruice Uglešić
Instagram 

Također, Ana je pokazala 'poklon' koji je dobila od sina. 

'Kad meni moj sin napiše prvu poruku u životu'.

'Volimo te Marat i Boran najviše na svijetu. Ovo je napisao Marat', stiglo joj je u inbox na WhatsAppu od supruga. 

Ana Gruica Uglešić slavi 40. rođendan
Instagram 

Inače, Marata Ivana glumica je dobila u ranijoj vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, a poznato je da je s bivšim u odličnim odnosima. Ništa protiv toga nema ni njezin suprug, liječnik Boran Uglešić.

'Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da 'ja' nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije #mission impossible', napisala je glumica na Instagram storyju uz zajedničku fotografiju.

Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Hrvoje Šalković su u dobrim odnosima
Instagram 

Poznato je da Ana redovito i uporno trenira što joj je priskrbilo savršeno isklesano tijelo. Već je ranije prilikom odgovaranja na pitanja pratitelja otkrila koliko dugo trenira i koliko često, kao i kako izgleda njezin trening. 

'Intervalni trening u intervalima. Kad se uspijem organizirati i mirnija je faza života treniram svaki dan, to jest, pet puta tjedno. I taman kad dođem do nekud, život me samelje i stanem, i tako u krug', otkrila je glumica. 

Otkrila je i kad je počela trenirati i koji su joj sportovi omiljeni.

'Treniram od 2005. godine više manje u kontinuitetu. Naravno da imam pauze i po par mjeseci, ali se uvijek vraćam sportu. Trčanje, teretana, joga, boks... Zadnje vrijeme tenis. Sad sam već u fazi kad me boli tijelo ako ne treniram duži period. Slušam svoje tijelo', napisala je tad.

Više fotografija omiljenog bračnog para Ane i Borana, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić vjenčali su se 2018. godine