Bliži se najglamurozniji celebrity događaj ove godine L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 6. lipnja. Ovom će se prilikom obilježiti deseta obljetnica dodjele nagrada ‘Story Hall of Fame’, kao i 21. rođendan magazina Story.

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a u međuvremenu smo se odlučili prisjetiti posebnih trenutaka koji su obilježili ranije Story Hall of Fame događaje.

L'adria Story Hall of Fame
Story 

Puno pozornosti na prošlogodišnjem Story Hall of Fameu privukla je naša poznata glumica Sanja Vejnović koja je stigla u pratnji bivšeg supruga, filmskog producenta Gorana Mećave, koji nisu bili jedini bivši par koji se susreo na partyju, ali su bili jedini koji je stigao zajedno.

Osim što je poznata po svojim ulogama, ali i bezvremenskoj ljepoti, Sanja Vejnović privlači pozornost medija i javnosti odličnim odnosom s bivšim suprugom s kojim se razvela 2015. godine nakon 30 godina braka i dvoje zajedničke djece.

Goran Mećava i Sanja Vejnović
Igor Soban/PIXSELL 

Bivši su se supružnici često znali pojavljivati zajedno u javnosti čime su povremeno izazivali nagađanja o pomirenju no to se zasad nije obistinilo te se čini da uživaju u iskrenom prijateljstvu.

Sanja i Goran upoznali su se 1984. godine u Zlatiboru na snimanju filma ‘O pokojniku sve najljepše’, a nakon samo tri mjeseca poznanstva su stupili u brak. Sina Andreja dobili su 1988 godine, kći Marta je rođena 2000.

Goran Mećava i Sanja Vejnović na Story Hall of Fameu 2022
Robert Gašpert 

Razveli su se 2015. godine, a tad su mediji pisali da je razlog bio prevara, no da je par uspio izgladiti odnose i da njeguju blisko prijateljstvo dokazali su i na Story Hall of Fameu prošle godine kad je Sanja zablistala u crnoj haljini s resicama, a Goran ju je pratio u crnom odijelu.

Više zajedničkih fotografija Sanje i Gorana pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Sanja Vejnović i Goran Mećava imaju odličan odnos nakon razvoda