U tijeku su pripreme za najglamurozniji celebrity događaj ove godine L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 6. lipnja. Ovom će se prilikom obilježiti deseta obljetnica dodjele nagrada ‘Story Hall of Fame’, kao i 21. rođendan magazina Story.

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a u međuvremenu smo se odlučili prisjetiti posebnih trenutaka koji su obilježili ranije Story Hall of Fame događaje.

Story HOF 2023
promo 

Na prošlogodišnjem su se partyju okupila brojna poznata lica, a među njima su se pojavili i neki bivši parovi.

Dizajnerica Iva Duduković i glumac Petar Ćiritović, za čiju se vezu saznalo u listopadu 2021., došli su skupa na Jana Story Hall of Fame. Po prvi puta su zajedno zakoračili na crveni tepih kao ljubavni par.

Petar Ćiritović i Iva Duduković na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Na crvenom tepihu bio je i Ivin bivši suprug, renomirani zagrebački plastični kirurg Mladen Duduković s kojim je dobila sina Jakova i kći Brunu.

Mladen Duduković i Marko Kisić na Story Hall of Fame 2022
Story 

Spisateljica Josipa Pavičić zablistala je u crnoj haljini na Hall of Fameu, a na partyju godine zabavljao se i njezin bivši dečko, ginekolog Marko Kisić. 

Josipa Pavičić na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Bivši partneri Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš također su prošetali crvenim tepihom. Prekinuli su 2017. godine.

Nina Mia Čikeš na Story Hall of Fameu 2023
Story 

Proslavljeni redatelj i glumac došao je na zabavu s kantautoricom i kostimografkinjom Mirnom Škrgatić. Par je u vezi već nekoliko godina, a otkad su se njihovi svjetovi ujedinili, postali su jedan od najbolje odjevenih parova na domaćoj sceni.

Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Ipak, bivši par koji je privukao najviše pozornosti bili su glumica Sanja Vejnović i njen bivši suprug, filmski producent Goran Mećava, koji su na Story Hall of Fame stigli zajedno i tako još jednom pokazali da su u odličnim odnosima.

Sanja Vejnović i Goran Mećava na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Sanja i Goran u braku su bili 30 godina, a razveli su se 2015. godine. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Martu i sina Andreja.

Kakva je atmosfera bila na Story Hall of Fameu prošle godine prisjetite se u našoj galeriji:

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine