Najiščekivaniji i najglamurozniji događaj u regiji, 9. Jana Story Hall of Fame održan je u utorak u novom velebnom prostoru Američkog paviljona - Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Crvenim tepihom javne osobe prošetale su razne zanimljive  kreacije, a neke su se dame pojavile u vrlo odvažnim kombinacijama koje otkrivaju jako puno.

Ella Dvornik u bijeloj haljini na Story Hall of Fameu
Story 

Ella Dvornik mamila je uzdahe na crvenom tepihu. Nosila je bijelu haljinu Krie Designa s dubokim dekolteom i visokim prorezom, a dugi rukavi bili su ukrašeni perjem.

Gianna Apostolski na Story Hall of Fameu blistala je u atraktivnoj haljini.
Robert Gašpert 

Gianna Apostolski na Story Hall of Fameu blistala je u atraktivnoj haljini. Za ovaj događaj odabrala je ljubičastu haljinu od svjetlucavog materijala, golih ramena i vrtoglavo visokog proreza, a na nogama je imala sandale s visokim potpeticama u istoj boji.

Sonja Kovač i Paula Jeričević u sličnim haljinama na Hall of Fameu.
Story 

Jedna od naših najuspješnijih influencerica, Sonja Kovač odjenula je prozirnu, šljokičastu haljinu, a njome je istaknula vitku figuru i obline. Ispod haljine nosila je bodi bež boje. Sličnu haljinu mogli smo vidjeti na plesačici Pauli Jeričević, a kreacija koju je izabrala za ovaj glamurozni događaj imala je izrez na leđima. 

Ultra kratka haljina Žanamari Perčić.
Robert Gašpert 

Žanamari Perčić odnijela je titulu najkraće haljine na crvenom tepihu. Svijetloplava kreacija istaknula je njezinu savršenu figuru koju već godinama održava redovitim treninzima, a mnogo je puta prozvana i hrvatskom 'The Body'.

Lejla Filipović zasjala na glamuroznom partyju.
Robert Gašpert 

Lejli Filipović haljinu je dizajnirala Matija Vuica. Nosila je crnu haljinu od tila s bijelim detaljima s riskantnim prorezom na lijevoj nozi i dubokim dekolteom.

Atraktivne voditeljice Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin u crnim kombinacijama.
Robert Gašpert 

Voditeljice Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin su blistale u odvažnim kreacijama Matije Vuice te pokazale dijelove kože i vitke noge. Odlučile su se za 'wet look', Renata za zalizanu kosu, a Antonija za 'mokri' rep s tirkiznim detaljima.

Iva Jerković u dvobojnoj haljini istaknula dekolte.
Robert Gašpert 

Ivu Jerković rijetko vidimo u javnosti, a na Story Hall of Fameu je odjenula dugačku haljinu koja joj je savršeno pristajala. Haljina se sastojala od dvije boje, a duboki izrez istaknuo je dekolte bivše manekenke.

Glumica Petra Kraljev u srebrnoj haljini.
Robert Gašpert 

Petra Kraljev je nosila srebrnu, šljokičastu haljinu na jedno rame koja je otkrivala njezina leđa, a u istom tonu je imala štikle. Glumica je oduševila svojim modnim odabirom i mamila brojne poglede.

U našim galerijama pogledajte sve fotografija sa Jana Story Hall of Famea.

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Story Story Hall of Fame, treći dio