Bliži se najglamurozniji celebrity događaj ove godine L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 6. lipnja. Ovom će se prilikom obilježiti deseta obljetnica dodjele nagrada ‘Story Hall of Fame’, kao i 21. rođendan magazina Story.

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a u međuvremenu smo se odlučili prisjetiti posebnih trenutaka koji su obilježili ranije Story Hall of Fame događaje.

Story HOF 2023
promo 

Ovaj put prisjećamo se poznatih parova koji su privukli najviše pogleda na prošlogodišnjem Story Hall of Fameu.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Gdje god se pojave Maja i Nenad ne mogu izbjeći pozornost pa im to nije uspjelo ni ovaj put. Par se, kao i obično, pojavio modno usklađen, a našem su fotografu nasmijano pozirali.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov na Story Hall of Fameu 2022.
Story arhiva 

Pjevačica je, kao uvijek, imala originalnu kreaciju za koju je zaslužan njezin dobar prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. Maja je odjenula bijelu haljinu s čipkastim volanima te je nosila rukavice do ramena. Uz tu kombinaciju je uskladila visoki rep.

Nenad je stigao u crnim hlačama, kariranom sakou i bijeloj košulji.

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić

Mnogima omiljena televizijska voditeljica Antonija Blaće stigla je u pratnji supruga Hrvoja Brlečića.

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić na Story Hall of Fameu 2022.
Robert Gašpert 

Voditeljica je istaknula nikad vitkiju liniju u crnom odijelu s trapez hlačama, a oko struka je imala remen. Njezin suprug je bio u opuštenijoj kombinaciji, trapericama, bijeloj majici i crnom sakou koje je uskladio s tenisicama.

Petar Ćiritović i Iva Duduković

Posebnu su pažnju privlačili dizajnerica Iva Duduković i glumac Petar Ćiritović kojima je to bio prvi put da su zajedno zakoračili na crveni tepih kao ljubavni par.

Petar Ćiritović i Iva Duduković na Story Hall of Fameu 2022
Robert Gašpert 

Iva je za ovaj glamurozni događaj odabrala klasično, elegantno crno odijelo, dok se Petar odlučio za opušteniji look, plavo odijelo i bijelu košulju koje je iskombinirao s tenisicama.

Hana Rodić i Goran Jurenec

Hana i Goran, dobro poznati svim obožavateljima showa ‘Gospodin Savršeni’ su na prošlogodišnji Story Hall of Fame potegnuli iz Berlina u kojem žive, a pojavili su se u vrlo glamuroznom izdanju.

Hana Rodić i Goran Jurenec na Jana Story Hall of Fameu
Story 

Hana je odjenula dugu haljinu boje pudera s potpisom Vesne Spose, a Goran je došao u sivom odijelu. Na crvenom tepihu nisu skrivali nisu skrivali koliko su zaljubljeni.

Lejla Filipović i Tarik Filipović

Tarik i Lejla dugo su jedan od omiljenih domaćih poznatih parova pa nikog nije iznenadilo da sui na našem partyju privlačili puno pažnje.

Lejla Filipović i Tarik Filipović na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Lejla je kao i uvijek imala nepogrešivu modnu kombinaciju, kreaciju koju je dizajnirala Matija Vuica. Nosila je crnu haljinu od tila s bijelim detaljima s riskantnim prorezom na lijevoj nozi i dubokim dekolteom.

Tarik je odjenuo klasično, crno odijelo s leptir mašnom i bijelom košuljom.

Mia Franić i Dragan Jurilj

Dragan i Mia, koji su bili u braku, razveli se, a onda se ponovo zaljubili, nisu mogli promaknuti ni na Story Hall of Fameu.

Mia Franić i Dragan Jurilj na Story Hall of Fameu 2022.
Story 

Dok se poduzetnik odlučio za klasičan smoking, Mia je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini Igora Djuge koja joj je stajala savršeno. Nosila je minimalno šminke, a kosu je podignula u punđu.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Među najvećim domaćim i regionalnim zvijezdama, na crveni tepih došli su i komičar Ivan Šarić i njegova partnerica Korana Gvozdić.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić na Story Hall of Fameu 2022
Robert Gašpert 

Korana je za ovu glamuroznu večer odjenula dugu plavu haljinu sa šlepom koji joj je stvarao malo problema. Uskočio je zato Ivan koji je svojoj dragoj rado pomogao namjestiti haljinu kako bi pozirala pred fotografima.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić na Story Hall of Fameu 2022
Pixsell/Josip Regović 

Bruno Kovačević i Matea Kovačević

Na prošlogodišnji Hall of Fame stigao je i Bruno Kovačević sa suprugom Mateom, a njih dvoje se rijetko pojavljuju skupa u javnosti.

Matea i Bruno Kovačević na Story Hall of Fameu 2022
Robert Gašpert 

Matea, stručnjakinja za odnose s javnošću je blistala u crnoj svilenoj haljini uz koje je uskladila salonke i imala je raspuštenu kosu.

Bivši glavni urednik HTV-a je nosio crno odijelo i bijelu košulju te smeđi remen koji je iskombinirao s mokasinkama.