Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJA ŠUPUT DRASTIČNO JE MIJENJALA IMIDŽ KROZ GODINE: Koje njeno izdanje sa Story Hall of Famea vam je najbolje?

Sva izdanja Maje Šuput na Story Hall of Fameu.

 Izdanja Maje Šuput na Story Hall of Fameu Izvor: Story arhiva

Bliži se najveličanstveniji party godine- L’ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 6. lipnja. Radi se o dobro poznatom, najglamuroznijem celebrity događaju, a ovom prilikom će se obilježiti deseta obljetnica dodjele nagrada ‘Story Hall of Fame’, kao i 21. rođendan magazina Story.

 Story HOF 2023 Izvor: promo

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a već se tradicionalno ovoj zabavi vesele i naši gosti.

Za mnoge slavne dame prilika je ovo da zablistaju u najljepšim toaletama, a mi smo se u iščekivanju odlučili prisjetiti nekih od najboljih izdanja s ranijih Story Hall of Fame događaja.

Jedno od dobro poznatih i omiljenih lica u Storyju je definitivno Maja Šuput koja nas je više puta počastila svojim dolascima, a kako je izgledala na našim partyjima i kako se mijenjala kroz godine pogledajte u nastavku.

Raskošna bijela haljina

Na prošlogodišnjem, devetom po redu, Story Hall of Fameu, Maja je došla u pratnji supruga Nenada Tatarinova, a jasno je da su njih dvoje privukli puno pažnje.

 Maja Šuput i Nenad Tatarinov na Story Hall of Fameu 2022. Izvor: Story arhiva

Pjevačica je, kao uvijek, imala originalnu kreaciju za koju je zaslužan njezin dobar prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. Maja je odjenula bijelu haljinu s čipkastim volanima te je nosila rukavice do ramena.

Uz tu kombinaciju je uskladila visoki rep. Maja je na crvenom tepihu pozirala sa suprugom Nenadom koji je odjenuo crne hlače, karirani sako i bijelu košulju.

 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Story arhiva

Maja je te godine i pri povratku s partyja doživjela čak dvije male nezgode- puknuo joj je dio haljine, a čitave nisu ostale niti njezine cipele.

'Dakle, ja sam strgala haljinu, baš strgala ispred parkinga. Potrgala sam i ovo za cipele, a ne možemo izaći ni s parkinga', ispričala je Maja pratiteljima.

Gola haljina

Četiri godine ranije Maja je privukla još veću pozornost kad se u društvu Nenada, s kojim tad još nije bila u braku, pojavila u odvažnoj goloj haljini.

 Maja Šuput i Nenad Tatarinov na Story Hall of Fameu 2018. Izvor: Story arhiva

Maja je tad pokazala isklesanu liniju i puno gole kože. Naime, polovica tijela bila je prekrivena tkaninom u crnoj boji dok je druga polovica bila potpuno 'gola', ukrašena mrežicom i crnim točkicama.

 Maja Šuput na Story Hall of Fameu 2018. Izvor: Story arhiva

Sudeći po fotografijama, evidentno je da je Majina kreacija zahtijevala potpuno golo tijelo ispod kombinezona pa tako nije nosila ni donje rublje.

Bijela sirena haljina

2017. se pak pojavila u puno čednijem izdanju. Nosila je dugu bijelu haljinu sirena kroja s prorezima iskombinirala je sa srebrnim nakitom i torbicom.

 Maja Šuput na Story Hall of Fameu 2017. Izvor: Story arhiva

Kratka crna haljina

Godinu dana ranije stigla je u razigranom izdanju, tad se također poigrala prozirnim dijelovima. Tad je nosila crnu haljinu do iznad koljena sa širim donjim dijelom, a strateške je dijelove prekrila crnim trakama i nabranom tkaninom na prednjem dijelu.

 Maja Šuput na Story Hall of Fameu 2016. Izvor: Story arhiva

Na nogama je nosila crne sandale s trakicama, a posebnu je pozornost privukla ružičastom bojom kose.

Crna haljina s čipkom

U odvažnom glamuroznom izdanju posjetila nas je i 2015. godine kad je stigla u crnoj haljini s raskošnim donjim dijelom. 

 Maja Šuput na Story Hall of Fameu 2015. Izvor: Story arhiva

Trbuh i torzo su joj bili prekriveni prozirnom tkaninom ukrašenom detaljima od crne čipke.

Koje vam se Majino izdanje najviše sviđa?

Anketa

Koje vam se izdanje Maje Šuput na Story Hall of Fameu najviše sviđa?

 • Bijela sirena haljina

  64.44% (241)

 • Raskošna bijela haljina

  14.97% (56)

 • Gola haljina

  10.96% (41)

 • Glamurozna crna haljina s čipkom

  6.42% (24)

 • Kratka crna haljina

  3.21% (12)

Koje vam se izdanje Maje Šuput na Story Hall of Fameu najviše sviđa?

Rezultati

Kako nam je bilo na prošlogodišnjem Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image