Ovan

Posao: Pred Ovnovima je još jedan vrlo dobar i uspješan dan. Mogle bi se pokrenuti neke nove ideje i projekti pa je logično da ćete vi preuzeti inicijativu.

Ljubav: Imat ćete prilike uživati ​​u flertu tijekom današnjeg dana pa ako vam je to u interesu, samo naprijed.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Puno neizvjesnosti u zraku i strah da neke stvari nećete uspjeti promijeniti ili završiti na vrijeme pratit će vas ovaj dan. Imate dovoljno energije da se uhvatite u koštac sa svim izazovima.

Ljubav: Još se možete pozabaviti planiranjem nekih okupljanja i druženja s prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Obratite maksimalnu pažnju na svu papirologiju i dokumentaciju jer vam se pogreške mogu prišuljati.

Ljubav: Pravite planove za zajedničku budućnost, zajednički život, organizirajte druženja s rodbinom i prijateljima. 

Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sustava, prenosi Astroputnik.com. 

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Očekuju vas problemi s papirologijom, a moguće je i odgađanje nekih sastanaka iz tih razloga. Budite strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Nezadovoljstvo i nervozu s poslovne sfere nije preporučljivo prenijeti na ljubavno polje. Budite malo više usredotočeni na potrebe druge strane.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Lav

Posao: Ne bježite od odgovornosti, bacite se na posao svim raspoloživim snagama i privedite kraju sve dogovorene i započete obveze.

Ljubav: Nije isključeno da će vam okolnosti danas postaviti nekoliko situacija koje vam se čine zbunjujuće i zahtijevaju razmišljanje hladne glave.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Uživali biste u šetnji.

Djevica

Posao: Okolnosti vam neće baš ići na ruku ovog dana jer problemi mogu neprestano iskakati, bilo da se radi o međuljudskim odnosima, organizaciji ili tehničkim pomagalima.

Ljubav: Stanje vašeg ljubavnog života, koliko god bili zadovoljni ili nezadovoljni, na kraju današnjeg dana najvjerojatnije se neće bitno razlikovati od početka.

Zdravlje: Moguće nesanice.

Vaga

Posao: Više puta provjerite informacije od suradnika, mogli bi biti potpuno nepouzdani, što može dodatno otežati vaše poslovne aktivnosti.

Ljubav: Manji ili veći problemi i neriješena pitanja iz ljubavnog života danas vas posebno mogu baciti na ozbiljnija razmišljanja.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Škorpion

Posao: Za većinu tipičnih Škorpiona na profesionalnom putu nema prepreka. Imate dovoljno energije i motivacije završiti sve što ste planirali na vrijeme. Samo naprijed.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam poklanja voljena osoba. Mogli biste uzvratiti i lijepim poklonom.

Zdravlje: Vrlo dobro, donosi Astroputnik.com. 

Strijelac

Posao: Nastavite gdje ste stali prethodnog dana, jureći prema cilju dobrim i usklađenim tempom.

Ljubav: Za većinu tipičnih predstavnika astrološkog znaka Strijelca ljubavne veze danas neće biti prioritet.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Jarci bi ipak trebali izbjegavati otvorene verbalne sukobe i s kolegama i s nadređenima. Držite se svog dijela obaveza kao prioriteta.

Ljubav: Nema nagovještaja velikih promjena na ljubavnom planu, ali je svakako dobar dan da što više vremena provodite zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Fizička aktivnost, šetnja bi dobro došla.

Vodenjak

Posao: Razdoblje pojačanih poslovnih aktivnosti se nastavlja. Nema razloga za nervozu i zabrinutost ako se dobro organizirate i pratite svoje prioritete.

Ljubav: Vjerojatno zbog prezauzetosti poslom nećete imati dovoljno snage ni motivacije da se na adekvatan način posvetite ljubavnoj sferi.

Zdravlje: Uspostavite ravnotežu između rada i odmora.

Riba

Posao: Većinu osoba rođenih u znaku Riba očekuje puno posla vezanog za formalno dovršavanje ranije započetih poslovnih obveza.

Ljubav: Vrlo dobar dan je najava da ćete ostvariti barem jednu zajedničku ideju. Radite na svojoj vezi, budite predani i vaš će trud biti višestruko nagrađen.

Zdravlje: Sasvim solidno.