Naša glumica i kazališna redateljicaArija Rizvić ovih dana ima pune ruke posla. Usred je snimanja nekoliko serija, paralelno se bavi i režijom, ali i mnogim drugim projektima koji je ostavljaju gotovo bez trunke slobodnog vremena. Uhvatili smo ju na snimanju nove dramske serije s elementima humora koja nas očekuje ove jeseni na RTL-u.

'Prošli tjedan sam bila na sto sastanaka, išla sam snimati jednu stranu seriju u Trst i još jednu ovdje, tako da sam baš rastrgana, nema me ni za koga,, ali brzo će to sve proći pa ćemo nadoknaditi' kazala nam je Arija.

Arija Rizvić govorila je o obiteljskoj tragediji
Robert Gašpert 

Arija vrši i posljednje pripreme za najveći party u Hrvatskoj, 10. po redu Story Hall of Fame. Naime, lijepa glumica i redateljica odgovorna je za režiju ovog glazmuroznog događanja.

'Veselim se jako Story Hall of Fameu, mislim da će biti odlično. Imam jednu super ideju koju ću raditi s Idom Prester koja je voditeljica ovogodišnje dodjele. Imat ćemo i jedan nastup drag queenova, tako da ćete vidjeti i jedan spektakularni glazbeni performans, ali ne bi još otkrivala detalje, sve ćete saznati' kazala je uzbuđena Arija.

Arija Rizvić i Marko Vargek na proslavi njenog 29. rođendana
Instagram 

Arija posljednje dvije godine ljubi sportskog novinara Marka Vargeka koji joj je najveća potpora u svemu što radi.

'Marko i ja potječemo iz dvije različite branše, ali svejedno on jako dobro razumije moj posao, jednako kao i ja njegov tako da smo jedno drugom stvarno jako velika podrška. Marko čak i vježba uloge ponekad sa mnom haha, to bude smiješno. On je inače jako iskrena osoba i kaže mi svoje mišljenje oko svega, zna mi reći i kada mu se nešto i ne svidi, što mi je super. Volim to što je iskren i što mi kaže sve što misli' zaključila je Arija.