Naša glumica i kazališna redateljica Arija Rizvić i sportski novinar Marko Vargek i dalje su ludo zaljubljeni. Dokazale su to i fotografije s njenog 29. rođendana na kojima sa svojim dragim pozira nježno se gledajući, a pao je i poljubac.

'Ljubav je to', napisala je Arija uz nekoliko fotografija koje je i Marko podijelio na svom Instagramu, a uz koje joj je poručio: 'Sretan rođendan, srećo'.

Oboje su na svojim Insta storyjima podijelili nekoliko fotografija i snimki na kojima su pokazala dio atmosfere s proslave pa se tako tako vidi da je Arija na proslavi imala dekoracije od balona, a posebno se ističu zlatni baloni s brojevima 2 i 9.

Osobito simpatičan trenutak na proslavi je onaj kad Marko svojoj dragoj donosi tortu, a ona je zaljubljeno poručila: 'Moja najzgodnija torta'.

Marko Vargek na rođendanu Arije Rizvić
Instagram 

Koliko se Ariji svidjela torta jasno je i po širokom osmijehu s kojim pozira uz slasticu.

Par, koji je zajedno nešto više od godinu dana ne skriva zaljubljenost te nerijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Arija Rizvić proslavila je 29. rođendan
Instagram 

Njegov su rođendan proslavili zajedno ovog ljeta, a da je poseban dan u pitanju ona je otkrila objavivši zajedničku fotografiju snimljenu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i u hashtagovima napisala ‘birthday boy’ (slavljenik).

U razgovoru za Story.hr Arija nam je otkrila: 'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha haha', rekla je.

Podsjetimo, prije Arije, Marko je ljubio Mojmiru Pastorčić, voditeljicu i urednicu 'RTL Direkta'. U svibnju 2020. okončali su svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radni kolege.