Redateljica Arija Rizvić i sportski novinar Marko Vargek bili su među poznatima koji su se prošlog utorka pojavili u preuređenom Bluesun hotelu Maestral Brela.

Arija je zablistala u roza haljini s visokim prorezom te smeđe štikle, dok je Marko odabrao crno odijelo koje je uskladio s bijelom majicom i tenisicama. Par je zajedno nešto više od godinu dana i ne skriva zaljubljenost, a nerijetko dijeli i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Arija Rizvić i Marko Vargek zajedno su od 2021. godine
John Pavlish 

U razgovoru za Story.hr, Arija je prošle godine otkrila neke detalje njihovog odnosa: 'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha', rekla je kroz smijeh.

Glumica te kazališna redateljica i RTL-ov sportski novinar ne kriju koliko su zaljubljeni, a ona je otkrila što joj je dragi priredio za godišnjicu veze u veljači ove godine.

'Kako su mi priredili iznenađenje i uljepšali mi ovaj dan. Hvala, Marko i hvala mojim curama koje su sudjelovale u tajnoj organizaciji i akciji usred probe! Prva godišnjica', napisala je Arija tada na Instagramu.

Glumica je na fotografiji pozirala na pozornici šibenskog HNK s buketom cvijeća, a objavila je i video na kojem se vidi koliko je sretna. 'Ajme. Plakat ću, ja ne vjerujem. Hvala, Marko', rekla je Rizvić na snimci.

Podsjetimo, prije Arije, Marko je ljubio Mojmiru Pastorčić, voditeljicu i urednicu 'RTL Direkta'. U svibnju 2020. okončali su svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha.

Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.