Sportski novinar Marko Vargek proslavio je rođendan. Otkrila je to njegova djevojka, glumica i kazališna redateljica Arija Rizvić.

Objavila je zajedničku fotografiju na Instagramu snimljenu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i u hashtagovima napisala ‘birthday boy’ (slavljenik). 

Par, koji je zajedno nešto više od godinu dana ne skriva zaljubljenost te nerijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sada pokazuju koliko znače jedno drugome. Nedavno je novinar objavom fotografiju na Instagramu sa svojom ljepšom polovicom.

'Premijera predstave '64' u HNK! Jedna od najboljih predstava koje sam gledao, pohitajte u kazalište! Arija, toliko si talentirana', napisao je.

U razgovoru za Story.hr Arija nam je otkrila: 'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha haha', rekla je.

Podsjetimo, prije Arije, Marko je ljubio Mojmiru Pastorčić, voditeljicu i urednicu 'RTL Direkta'. U svibnju 2020. okončali su svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.

Još fotografija prelijepe Arije pogledajte u galeriji: 

Instagram Arija Rizvić progovorila je o obiteljskoj tragediji