Glumica i kazališna redateljica Arija Rizvić (28) i RTL-ov sportski novinar sve češće dijele zajedničke fotografije na kojima se može primijetiti koliko su zaljubljeni.

'Nadoknada kafana i vitamina D', napisala je Arija uz objavu na Instagramu. Na jednoj od fotografija je sklopila oči i naslonila se na Marka dok se on kraj nje smješka.

'Uživajte i odmorite', 'Predivna si', poručili su pratitelji glumici. Inače, Arija i Marko na početku veze su htjeli sačuvati svoju ljubav daleko od očiju javnosti, a saznalo se da su zajedno u veljači prošle godine.

Sada pokazuju koliko znače jedno drugome. Nedavno je novinar objavo fotografiju na Instagramu sa svojom ljepšom polovicom.

'Premijera predstave '64' u HNK! Jedna od najboljih predstava koje sam gledao, pohitajte u kazalište! Arija, toliko si talentirana', napisao je.

U razgovoru za Story.hr Arija nam je otkrila: 'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha haha', rekla je.

Podsjetimo, prije Arije, Marko je ljubio Mojmiru Pastorčić, voditeljicu i urednicu 'RTL Direkta'. U svibnju 2020. okončali su svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.