Glumica i redateljica Arija Rizvić i sportski novinar RTL-a Marko Vargek ne mogu skriti koliko uživaju u svojoj ljubavi. Ljubavnu idilu često objavljuju na Instagramu te se tako time koliko su prisni.

Nedavno je novinar objavo fotografiju na Instagramu sa svojom ljepšom polovicom i napisao:

'Premijera predstave '64' u HNK! Jedna od najboljih predstava koje sam gledao, pohitajte u kazalište! Arija, toliko si talentirana.'

Ispod fotografije stizali su pohvale na račun izgleda i ljubavi: 'Prezgodni', 'Mnogo lijepi, pohitat ćemo', 'Power couple, jedva čekam pogledati', bili su samo neki od komentara.

U razgovoru za Story.hr Arija nam je otkrila: 'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha haha', rekla je.

Podsjetimo, prije Arije, Marko je ljubio Mojmiru Pastorčić, voditeljicu i urednicu 'RTL Direkta'. U svibnju 2020. okončali su svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.

Mojmira zasad skriva ljubavni život kao zmija noge, no poznato je kako joj itekako cvjetaju ruže na poslovnom planu jer je preuzela spomenutu emisiju.

'Ja preuzimam RTL Direkt. Od ponedjeljka do četvrtka. I to me jako veseli. Radim u toj emisiji od početka i posvetila sam joj puno godina, puno truda da bude bolje, puno razmišljanja, ideja, živciranja i puno rada od jutra do 23 sata. Prvo vrijeme kao novinarka, a onda sam je četiri godine uređivala i svaki dan radila sa Šprajcom.

I tada je to bila emisija u kojoj se, uz njegovo snažno autorstvo i smisao za humor, osjećao moj štih - i moj stil, moje ideje i rad s novinarima. Posljednje dvije godine gledatelji su me bolje upoznali, vodila sam svaki dan, tri dana, dva dana, iz dnevnog boravka, s Vučkom, bez Vučka, kad god Šprajca nije bilo, a zadnja 4 mjeseca još i petkom.

I iskreno sam počašćena kako su mi gledatelji vratili. Ne samo glasovima za nagrade, nego podrškom, interesom, mailovima, pohvalama na ulici, razglednicama, komentarima, ma i rukom pisanim pismima", rekla je Mojmira za RTL, dodavši kako je jako veseli što s 39 godina dobiva svoju emisiju.

Mojmira Pastorčić i Marko Vargek bili su zajedno pet godina
Robert Gašpert 

Imamo puno planova. Osvježit ćemo i izgled i koncept emisije. Šprajca više nema, on ide u nove pobjede i mislim da je to dobro. Sigurna sam da će mu emisija biti zanimljiva. Direkt je sad moj i naravno da će biti promjena, bit će to Direkt 2.0. Pojačavamo tim, imamo novu producenticu, sto ideja što napraviti, planiramo nove rubrike. Jedna je od promjena da neće više biti Direkta petkom.

I zbog toga mi je žao jer imamo dobru gledanost, emisija se baš dobro ulovila, a reakcije ljudi na to što radimo su sjajne. Ali gledatelji ne moraju brinuti. Elemente Petka sada će gledati kroz cijeli tjedan, i dulje razgovore i konkretnije reportaže i rubne teme i rubriku Mooolim??!! Ionako kažu da je četvrtak novi petak. Tako će biti i u Direktu', zaključila je jedna od omiljenih voditeljica.