Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTVRĐENO TKO PREUZIMA RTL DIREKT: 'On je sad moj i naravno da će biti promjena'

Mojmira Pastorčić preuzima RTL Direkt.

 Zoran Šprajc doživio je dva srčana udara Izvor: Robert Gašpert

Mojmira Pastorčić preuzima RTL Direkt, nakon što je objavljeno da će Zoran Šprajc raditi na novom projektu.

'Ja preuzimam RTL Direkt. Od ponedjeljka do četvrtka. I to me jako veseli. Radim u toj emisiji od početka i posvetila sam joj puno godina, puno truda da bude bolje, puno razmišljanja, ideja, živciranja i puno rada od jutra do 23 sata. Prvo vrijeme kao novinarka, a onda sam je četiri godine uređivala i svaki dan radila sa Šprajcom.

I tada je to bila emisija u kojoj se, uz njegovo snažno autorstvo i smisao za humor, osjećao moj štih - i moj stil, moje ideje i rad s novinarima. Posljednje dvije godine gledatelji su me bolje upoznali, vodila sam svaki dan, tri dana, dva dana, iz dnevnog boravka, s Vučkom, bez Vučka, kad god Šprajca nije bilo, a zadnja 4 mjeseca još i petkom.

 mojmira pastorčić preuzima rtl direkt Izvor: Instagram

I iskreno sam počašćena kako su mi gledatelji vratili. Ne samo glasovima za nagrade, nego podrškom, interesom, mailovima, pohvalama na ulici, razglednicama, komentarima, ma i rukom pisanim pismima", rekla je Mojmira za RTL, dodavši kako je jako veseli što s 39 godina dobiva svoju emisiju.

Imamo puno planova. Osvježit ćemo i izgled i koncept emisije. Šprajca više nema, on ide u nove pobjede i mislim da je to dobro. Sigurna sam da će mu emisija biti zanimljiva. Direkt je sad moj i naravno da će biti promjena, bit će to Direkt 2.0. Pojačavamo tim, imamo novu producenticu, sto ideja što napraviti, planiramo nove rubrike. Jedna je od promjena da neće više biti Direkta petkom.

I zbog toga mi je žao jer imamo dobru gledanost, emisija se baš dobro ulovila, a reakcije ljudi na to što radimo su sjajne. Ali gledatelji ne moraju brinuti. Elemente Petka sada će gledati kroz cijeli tjedan, i dulje razgovore i konkretnije reportaže i rubne teme i rubriku Mooolim??!! Ionako kažu da je četvrtak novi petak. Tako će biti i u Direktu', zaključila je jedna od omiljenih voditeljica.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image