Prošlog vikenda, mlada i uspješna redateljica Arija Rizvić proslavila je 29. rođendan u krugu dečka Marka Vargeka i nekolicine prijatelja.

Time se pohvalila na Instagramu, a najviše pažnje ukrale su njene i Markove preslatke fotografije. 'Ljubav je to', poručila je redateljica koja niže uspjeh za uspjehom, a sportskog novinara ljubi nešto više od godinu dana.

'Rođendan sam proslavila u jednom iznajmljenom prostoru, proslava je bila baš poput mog opisa na Instagramu u trash - art - yugo - Balkan stilu. Htjela sam baš takvu zabavu, gdje smo svi slobodni puštati sve, od electro, trasha do narodnog, ali naravno s puno, puno šljokica. Atmosfera je bila odlična i svi smo uživali, okupila sam drage ljude iz djetinjstva, s faksa, do ljudi koje sam dobila kroz kazališne projekte, a koji su mi postali veliki prijatelji. Nažalost, neki su bili spriječeni jer nisu bili u Zagrebu ili su bili poslovno zauzeti..', otkrila nam je Arija koju smo pitali i što si je poželjela za ovaj rođendan.

'Rođendanska želja je kao i svake godine: samo zdravlja sebi i bližnjima.'

'Pokloni su divni, ali meni uvijek najbitniji pokloni su upravo prijatelji i njihova ljubav. Zvuči možda patetično, ali s godinama sam toga sve svjesnija koliko je to veliko bogatstvo imati takve ljude oko sebe', iskreno nam u nastavku govori Arija.

'I eto, još jedna godina i ulazim i ja u krug 30-tih. To će biti još veća proslava definitivno, već imam u planu kako je izrežirati', zaključuje kroz smijeh, a mi jedva čekamo vidjeti što nam je ova talentirana ljepotica spremila u budućnosti.