Glumac Filip Vidović i plesačica Nataša Pavičević ekskluzivno za Story potvrdili su kralj ljubavi.

'Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati', ekskluzivno za časopis Story prošloga tjedna potvrdila je plesačica da je zarukama s glumcem došao kraj.

Filip Vidović i Nataša Pavičević prekinuli zaruke
Instagram 

'Želim da ovakve stvari ostanu privatne, a intima treba ostati intimna. Hvala vam što ste pristojni pa ste javili da ćete to objaviti', rekao je Filip. Nije demantirao niti direktno potvrdio prekid zaruka, ali je dao naslutiti da par više nije zajedno i to nakon pet godina velike ljubavi.

O razlozima prekida nisu željeli govoriti, no šuškanja potvrđuju da je vezi presudila ljubomora.

Par se trebao vjenčati 2023. godine na proljeće, a i zaruke su ekskluzivno potvrdili za Story. Par se nakon vijesti više nije oglašavao, no Filipa smo ovog vikenda 'uhvatili' na proslavi 29. rođendana uspješne redateljice Arije Rizvić koja sve više oduševljava.

Fotografije je na svom profilu objavila sama slavljenica, a čini se kako je tulum bio dovoljno dobar da mladom i talentiranom glumcu vrati osmijeh na lice.

Filip Vidović na rođendanu Arije Rizvić
Instagram 

Blistala je i Arija koja više od godinu dana ne skida osmijeh s lica zbog sportskog novinara Marka Vargeka s kojim je podijelila nekoliko fotografija s rođendana uz poruku: 'Ljubav je to'.

Hoće li se nova ljubav uskoro nasmiješiti i Filipu, to nam tek ostaje vidjeti.