Sve je iznenadila vijest da su glumac Filip Vidović i plesačica Nataša Pavičević prekinuli zaruke.

'Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati', ekskluzivno za časopis Story plesačica Nataša Pavičević potvrdila je da je zarukama s glumcem Filipom Vidovićem došao kraj.

Filip Vidović i Nataša Pavičević prekinuli zaruke
Robert Gašpert 

Kada su u ožujku ove godine javno obznanili da će svoju ljubav okruniti brakom, malo je reći da su ikog ostavili ravnodušnim. Iako su mnogi vjerovali u njihovu ljubav te su najavili vjenčanje sljedeće godine, ipak je planovima zajedničkoj budućnosti došao kraj.

'Želim da ovakve stvari ostanu privatne, a intima treba ostati intimna. Hvala vam što ste pristojni pa ste javili da ćete to objaviti', rekao je Filip. Nije demantirao niti direktno potvrdio prekid zaruka, ali je dao naslutiti da par više nije zajedno, a sjetu u glasu definitivno nije mogao sakriti.

Filip Vidović prekinuo petogodišnju vezu
Instagram 

O razlozima prekida nisu željeli govoriti, no šuškanja potvrđuju da je vezi presudila ljubomora.

Glumačko-plesni par trebao se vjenčati na proljeće 2023. godine nakon višegodišnje veze, a nikada nisu skrivali uzbuđenje zbog zaruka koje su također ekskluzivno potvrdili Storyju. 'Mogu otkriti, zaručili smo se! Odlučili smo da je proljeće 2023. naše, imamo i jedan datum koji nam je drag, ali to ostaje tajna', rekao nam je u ožujku Filip koji nije htio otkriti više detalja. Nažalost, do oltara mladi par neće doći.

Više detalja saznajte u novom broju magazina Story koji na kioske stiže u srijedu, 9. studenoga!