Domaća glumica Marijana Mikulić često na svom Instagramu dijeli fotografije iz privatnog života, a najčešće otkriva zanimljive obiteljske dogodovštine kao i napredak u odrastanju najmlađeg sina Jakova.

Tako je sada sa svojim obožavateljima podijelila da s obitelji uživa u Dubrovniku u luksuznom resort.

'Jedino mjesto ovo ljeto gdje sam uspjela sjesti dok se djeca igraju, plivaju. Od Jakija se, naravno, ne odvajam. Uspjela kavu popit toplu, a koktel hladan. Onaj tko je smislio bar u bazenu, svaka mu se pozlatila', napisala je Marijana uz fotografije na kojima je s Jakovom pozirala u bazenu dok ga je držala u naručju.

Ipak, na najnovijim objavama na bazenu je ipak uživala sama, sunčajući se u crnom kupaćem kostimu.

'Nisam uspjela uvući trbuh pa sam ga strateški sakrila rukom. Bar u bazenu je super (to već znamo). American Mule je super (ja to nisam znala). Za nas bez kondicije predlažem ipak piti ga nakon jela. Tri dana, manje više sama s njima. Ali reset duše i tijela', napisala je glumica.

Inače, prije nekoliko je dana Marijana ogolila dušu i otkrila što je muči.

'Nekad je tako frustrirajuće to što ne znam što napraviti, to što se ne mogu kontrolirati', otvorila je dušu svojim pratiteljima i napisala stvari s kojima se većina roditelja može poistovjetiti. Dodala je kako nije mama kakva je mislila da će biti i da se ne ponaša uvijek onako kako bi htjela.

'Ponekad pucam po šavovima, vičem, nemam uvijek razumijevanja za vlastitu djecu. Ne hvalim se time. Svjesna sam da to nije poželjno ponašanje, ali trudim se, puno, iako gledano sa strane možda to ne izgleda uvijek tako. Ali se trudim', poručila je. Marijana sa suprugom Josipom Mikulićem, s kojim je u braku od 2005. godine, ima tri sina; Ivana, Andriju i Jakova. 

'Nadam se da će moja djeca jednom biti svjesna (iako sam puno griješila) koliko sam se trudila, i da sam davala uvijek svoj maksimum u datoj situaciji i okolnostima. A dotad, ja sam ta koja mora sebe stavljati pod manji pritisak. Ne očekivati od sebe nadrealno. Kad sam na 3% snage ne očekivati da se dam 300%. Ne očekivati od sebe da radim kao da nemam djecu, niti da mogu do te mjere biti posvećena majka kao da ne radim', ističe. U budućnosti će nastojati sve posložiti po jasnim prioritetima, a rekla je i kako je nekad samo potrebno opustiti se.

'I ponekad jednostavno pustiti malo da te voda nosi, a ne uporno prkositi struji. Pusti, pusti... Diši', zaključila je.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Marijana Mikulić s obitelji