Poznati crnogorski glumac Momčilo Otašević puno je pozornosti privukao nakon što se saznalo da se razvodi od kolegice Jelene Perčin s kojom je bio u braku četiri godine. U novom intervjuu za Story.hr odgovorio nam je kakav je njegov trenutni ljubavni status.

Momčilov ljubavni život i ranije je privlačio pozornost, a iako ga on radije drži u privatnosti, poznato je tko je bila njegova velika ljubav prije Jelene.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Story 

Radi se o atraktivnoj djevojci iz njegovog rodnog Cetinja, Tini Jovetić. Upoznali su se još u osnovnoj školi, a onda su se im se opet ukrstili putevi. Započeli su vezu 2012. i pokušavali su prilagoditi svoje zajedničko vrijeme s Momčilovim poslovnim obvezama. Naime, on je često putovao u Zagreb zbog snimanja serija 'Zora dubrovačka' i 'Kud puklo da puklo'.

Tina je bila podrška Momčilu i više puta se pojavila s njim na događanjima u Zagrebu. Nisu krili koliko su sretni zajedno i rado su pozirali Storyjevom fotografu.

Momčilo Otašević i Tina Jovetić su bili u vezi tri godine
Robert Gašpert 

Par je prekinuo u proljeće 2015. 'Već dvije godine živim na relaciji Cetinje-Zagreb, zbog snimanja serija 'Zora dubrovačka' i 'Kud puklo da puklo'. Zbog toga djevojka s kojom sam u vezi, mora biti tolerantna i strpljiva', govorio je Otašević u to vrijeme.

Dodao je kako mora imati razumijevanja za profesiju kojom se bavi, pogotovo ako on u nekoj sceni na setu mora poljubiti kolegicu. Kako su pisali mediji, Momčilo i Tina su imali prijateljski prekid.

Momčilo Otašević i Tina Jovetić su bili u vezi tri godine
Robert Gašpert 

Svojedobno je glumac istaknuo i kako ne voli puno pričati o svojim emocijama u javnosti. 'Nikada nisam volio mnogo govoriti o svojim emocijama, možda zato što ih ne mogu opisati riječima. Kada svojoj dragoj ženi želim reći kako se osjećam, onda izaberem neki od stihova Mike Antića', objasnio je Otašević.

Više fotografija Momčila Otaševića i Jelene Perčin pogledajte u galeriji: 

John Pavlish, Story Jelena Perčin i Momčilo Otašević zajedno imaju sina Jakšu i kći Mašu.