Na predstavljanju nove sezone serije 'Kumovi' koja se počinje emitirati u ponedjeljak, 4. rujna na Novoj Tv, 'ulovili' smo glumca Momčila Otaševića s kojim smo porazgovarali o ulozi u novoj sezoni spomenute serije, ali i brojnim drugim temama poput ljubavi, očinstva i vježbanja.

'Meni kao glumcu je jako zanimljivo bilo snimati novu sezonu serije. Moj lik očekuju nove priče, družim se s ljudima s kojima inače nisam imao toliko posla. Imam više scena sa Stojanom i s Ratkom tako da mi je bilo baš dobro i zabavno', kazao nam je Momčilo.

Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev
Robert Gašpert 

Dok smo razgovarali s Momčilom, u pauzi nam je rekao da bi na snimanjima često znao imati upalu mišića od vježbanja. Od tu se onda povela sasvim druga tema, pa nam je šarmantni glumac rekao da je '17 puta započinjao s vježbanjem jer je svih prethodnih 16 naglo odustao'. Naravno, našalio se na vlastiti račun.

'Čak imam motiv, al nekako uvijek stanem jer ili imam previše posla, ili ne mogu pronaći vrijeme za trening. Prije par godina sam išao nekoliko mjeseci u kontinuitetu i baš sam se 'ufurao' i odmah su se vidjeli rezultati. Tada sam imao čak 86 kilograma što je wow za mene, sada imam nekih 80. Brzo gubim kilograme i uvijek sam bio mršaviji tip. Mogu jesti jedanput na dan i ne bi ni primijetio, baš me treba tjerati na hranu. Evo preksinoć sam počeo 18. put po redu vježati i super mi ide. Prve upale su tu što je odličan znak. Napravio sam 100 trbušnjaka i pet serija po 10 sklekova. Od aktivnosti inače imam jedino skijanje što je svega 10 dana u godini i to ako imam sreće', kazao nam je Otašević kroz smijeh.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević.jpg
Nova TV 

Za potrebe snimanja kratkog filma 'Ruske kape' morao je naglo smršavjeti s obzirom na to da je glumio ovisnika. Film se bavio svim problemima droge, pa smo ga pitali kakvo mu je bilo to iskustvo.

'Pa meni nije problem smršavjeti, jer sam i inače mršavije građe, imam slabije ruke. Trebao sam naglo smršavjeti i da dobijem taj ispijeni look i obraze, ali kako nije bilo dovoljno vremena da to postignemo, odlučili smo se za skinny fat varijatnu, odnosno da budem mršav, ali da imam trbuh, s obzirom na to da se u trbuhu najprije udebljam. Meni bi bilo idealno da se moram malo popuniti za neku ulogu, ali baš onako kako treba. To bi mi bio dodatan motiv da se dotjeram, ovako sam malo lijen, ali dobro, popravljam se', kazao nam je glumac.

Momčilo Otašević
Amir Hamzagic/ATAImages 

Ipak, unatoč brojnim poslovnim uspjesima, najviše se piše i govori o njegovom privatnom životu. Naime, u siječnju ove godine Momčilo i sada već bivša supruga, Jelena Perčin, potvrdili su da se razvode nakon pet godina braka. Od onda su ga spajali s brojim ženama, međutim, on na to nikada nije imao baš nikakav komentar.

'Čak mi je prestalo smetati to, ali naravno da nikada nije ugodno pročitati takve stvari o sebi. U suštini malo pričam o privatnom životu, ali eto nekad kažem neke male crtice. Tipa što se djece tiče, nije mi problem reći da dovedem nekad Mašu na snimanje, odvedem Mašu i Jakšu u aquapark i slično. A ovo ostalo, hmm, pa ja već godinu dana nemam komenatar ni na što od onog što se piše. Za sve neistine nisam dao niti jedan komentar i nekako mi je tako najljepše', ističe Momčilo.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević u sretnom su braku od 2018.
Story arhiva 

Na pitanje o ljubavnom statusu Momčilo je odgovorio: 'Nemam ljubavni status'. Pitali smo ga znači li to da je slobodan, na što je on kratko uzvratio: 'da'.

Podsjetimo, Jelena i Momčilo upoznali su se i zaljubili na snimanju serije Zora dubrovačka, a vjenčali se 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Jelena je tad bila trudna s njihovim prvim djetetom. Kćerkica Maša rodila im se u kolovozu 2018., a krajem studenog 2020. dobili su i sinčića Jakšu.

'I Jelena i ja se trudimo odgojiti ih kako treba i mislim da je to najbitnije. Osim toga, djecu ne treba 'lomiti' ili mijenjati im karakter, nego ga njegovati i pustiti ih da budu to što jesu. Naravno, treba ih naučiti pravim vrijednostima. Ja slovim za strogog oca, barem tako kažu. Netko je pitao Mašu je li tata strog, na što je ona kao iz spika odgovorila: 'da'. Mene je to iznenadilo i pitao sam je zašto sam strog, pa je ona odgovorila da je to zato što joj nikad ne dam mobitel. Moram reći da sam ponosan na to i da mi je drago da ona misli da je to strogoća. Istina je, ne dam joj mobitel. Može Jvidjeti neke videe obitelji ili slično, ali neće blejati u njega i igrati igrice. To ne dam', priznao nam je Momčilo.

Kako je bilo na promociji nove sezone serije 'Kumovi' pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Kumovi