Glumica Nataša Janjić Medančić (41) vikend je provela uživajući u prirodi sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem te djecom, sinom Tonijem i kćeri Kajom. Vrijeme im je bilo ugodno, nosili su lagane jaknice, a onda je Nataša ispričala što im se dogodilo. 

Nataša Janjić
Instagram 

'Platili smo karte za žičaru po cijeni onih koji nisu stanovnici Zagreba i još jednom osvojili Sljeme. Greškom naravno, ali mi i skupo volimo preplatiti', ispričala je.

Nataša Janjić
Instagram 

Nataša je podijelila fotografiju iz žičare, a na kojoj se vidi kako njezina kći na Sljeme ide u haljini. Pratitelji se nisu naslađivali već su hvalili Natašinu ljepotu i dodali kako im je čudno da je Kaja izašla iz kuće bez krune i šlepa

'Al je zato haljina postojana', rekla je Nataša. 

Nataša Janjić
promo 

Kad se u rujnu 2018. saznalo da je glumica trudna, mnogi su se pitali tko je otac njenog djeteta. Nenad se samo koji dan kasnije otkrio sam, objavivši fotografiju s Natašom uz koju je poručio kratko i jasno: 'Sve moje'. Saznalo se tad da je Natašin dragi liječnik ortoped i da je porijeklom iz Pazina, ali ne i mnogo više.

Nataša Janjić
Slavko Midzor/PIXSELL 

S vremenom su procurili još neki detalji pa se tako zna da je Natašu i Nenada 'spojio' jedan drugi naš poznati par.

'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, ispričala je Nataša ranije za Story.

Da su prijatelji bili u pravu pokazalo se vrlo brzo. Već je prilikom prvog susreta između Nataše i Nenada je zaiskrilo, a uskoro su se i zaručili. Na Instagramu je glumica 2021. fotografijom obilježila treću godišnjicu zaruka, a tom je prilikom otkrila kako ju je zaprosio.

‘Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu!', napisala je u opis crno-bijele fotografije.

Vjenčanje u tajnosti je uslijedilo krajem 2018.,a nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'.

Kako se suprug Nataše Janjić mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji:

Instagram, Story arhiva Kako se Nenad Medančić, suprug Nataše Janjić, mijenjao kroz godine