Jennifer Aniston (54) i Brad Pitt (59) za mnoge su bili jedan od najljepših parova na javnoj sceni. Njihov razvod stoga je bio ogroman šok za obožavatelje, ali i za glumicu koja je teško podnijela činjenicu da u Bradovom životu postoji druga žena, prenosi Stil.

Kako je Jennifer Aniston reagirala kad je saznala da Brad Pitt čeka dijete s Angelinom Jolie
Profimedia 

U pitanju je bila Angelina Jolie, koju je glumac upoznao na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Jolie je tada nosila titulu najljepše žene svijeta, a bila je i potpuno slobodna. Pitt je upravo s njom odlučio osnovati obitelj te mu je ona rodila troje djece. Ipak, i ovoj ljubavnoj bajci došao je kraj 2019., kada su se službeno rastali nakon niza skandala, tužbi i niskih udaraca. 

Angelina Jolie
ANDREW COWIE / AFP / Profimedia 

Unatoč svemu, Brad i Jennifer do danas su ostali u dobrim odnosima, a priznali su i da održavaju kontakt. Ipak, o mogućem pomirenju počelo se nagađati nakon što je Pitt bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za nevjerojatnih 79 milijuna dolara. Cijela gesta sama po sebi je upitna, osobito jer su u toj vili zajedno živjeli dok su bili u braku, prenosi Mirror.

U međuvremenu, Jennifer je bila u braku s Justinom Therouxom, ali ova ljubav pukla je nakon samo dvije godine. Tada se ujedno i govorilo da je jedan od razloga za njihov razvod bio glumičino tajno dopisivanje s bivšim suprugom.

Kako su Brad i Jennifer izgledali u najsretnijim danima, pogledajte u galeriji:

Profimedia Par čiju priču znaju apsolutno svi