Holivudska glumica koju je proslavila uloga Rachel Green u 'Prijateljima', Jennifer Aniston (54), prošle godine ispričala je kako zbog problema s plodnošću nikad nije postala majkom, a sad je otkrila i što o tome kažu njezini bliski prijatelji. 

Jennifer Aniston danas slavi 54. rođendan
Profimedia 

Kolega Adam Sandler (56), s kojim je Jennifer dijelila filmski set u više navrata, s posebnom pažnjom gleda na svoju prijateljicu. Isto misli i Adamova supruga Jackie pa joj zato svake godine na Majčin dan pošalju buket cvijeća. Na taj način joj pokažu koliko im je stalo do nje i da je podržavaju. Ne žele da se osjeća zapostavljeno samo zato što nema djecu. Tu informaciju otkrila je Jennifer u intervjuu za Wall Street Journal.  

Odnos Adama Sandlera i Jennifer Aniston
Story 

Jennifer je od 2000. do 2005. bila u braku s Bradom Pittom (59), koji se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' zaljubio u Angelinu Jolie (48) i ostavio Jennifer zbog nje. Nakon njega udala se 2015. za Justina Therouxa, a brak je potrajao tri godine. Jennifer je otkrila da je u djetinjstvu gledala brak svojih roditelja i da je to uvelike utjecalo na to kako se ona ponašala u vezama kad je odrasla. 

Kako je Jennifer Aniston reagirala kad je saznala da Brad Pitt čeka dijete s Angelinom Jolie
Profimedia 

'Uvijek mi je bilo teško u vezama jer sam stvarno bila nekako sama. Ne znam. Kad bih promatrala svoje roditelje u braku, nisam pomišljala da je to nešto što jedva čekam i sama imati. Nije mi se sviđala ideja da žrtvuješ ono što jesi ili ono što želiš zbog nekog drugog. Nije me to imao tko naučiti. Tako da je bilo lakše biti solo. Nisam imala neki pravi 'trening' u tom davanju i primanju', dodala je.

Jennifer Aniston vodi zdrav život
Profimedia 

Aniston je prošle godine za Allure otkrila da je godinama htjela imati djecu i pokušavala je ostati trudna, ali i kako su joj pritisak stvarala konstantna nagađanja o njezinoj trudnoći. 

Jennifer Aniston je operirala nos i nije požalila
Profimedia 

'Pokušala sam sve, od potpomognute oplodnje do pijenja nekakvih kineskih čajeva. Bio je to težak put. Dala bih sve da mi je netko rekao: 'Zamrzni jajašca. Učini si uslugu.' Nikad ne mislite o tome na vrijeme. Evo me danas. Ta prilika je prošla', zaključila je. 

Kako se Jennifer mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Instagram Koliko se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine