Holivudska glumica, 59-godišnja Sandra Bullock, početkom kolovoza ove godine ostala je bez ljubavi svog života, fotografa Bryana Randalla.

Zajedno su bili od 2015. godine, nikada nisu izrekli sudbonosno 'da', a svoj su privatni život čuvali dalje od očiju javnosti. U jednom trenutku, Bryanu su dijagnosticirali ALS, neurološku bolest koja oštećuje i gubi motorne neurone u mozgu i leđnoj moždini.

Sandra Bullock i Bryan Randall upoznali su se na rođendanu njezinog sina
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Sada se u medijima počelo pisati da će glumica na Bahamima prosuti njegov pepeo i to na mjestu koje je obilježilo njihov život.

'Mjesto je bilo tako posebno za njih oboje. Zauzeli su cijeli otok kako bi mogli biti ono što jesu. Bilo je to mjesto na kojem su dijelili neke od svojih najsretnijih trenutaka sa svojom djecom i prijateljima. Tamo bi provodili tjedne. Ima puno razloga i smisla da se ovdje oprašta od njega', istaknuo je dobro upućeni izvor.

Na Bahamima su imali neformalnu ceremoniju na kojoj su razmijenili zavjete pred obitelji. Tim činom nisu postali muž i žena, ali su djeci pokazali koliko im je stalo jedno do drugoga. Glumica nije postala majka biološkim putem pa je 2010. godine posvojila prvo dijete, a 2015. godine drugo.

Prije Bryana, glumica nije imala sreće u ljubavi. U braku je bila s motociklistom Jessejem Jamesom, od 2005. do 2010. godine, a varao ju je gotovo od samog početka, što je na posljetku i sam priznao. 'Ne bježim od posljedica svojih postupaka. Prihvaćam punu odgovornost. Prevario sam svoju ženu. Pa što? Milijuni drugih muškaraca su to učinili', izjavio je bez oklijevanja.

Upravo zato Sandra je u Bryanu pronašla sve što je tražila, a upoznala ga je kada joj je prijatelj predložio da ga angažira kao fotografa za rođendansku proslavu svog sina Louisa.

Iako su se veoma brzo nakon toga krenuli viđati, Sandra nije htjela priznati ništa vezano uz njega. 'Tko kaže da imam novog dečka? Sve je u mom životu trenutno odlično', rekla je u rujnu 2015. godine na Filmskom festivalu u Torontu.

Prvi put je javno o njemu progovorila u svibnju 2018. godine, tri godine nakon što su se krenuli viđati. 'On je prekrasan. Za djecu je broj jedan, a ja sam broj dva. Ali shvaćam zašto, zabavniji je i daje im bolje poslastice', rekla je tada.

Bryan Randall i Sandra Bullock zajedno su bili od 2015. godine
W Blanco / Premiere / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na crvenom su se tepihu prvi put zajedno pojavili u lipnju 2018. godine na premijeri njezinog filma 'Oceanovih 8'. Iako su se držali za ruke, nisu zajedno prošetali tepihom kako bi izbjegli pitanja novinara.

Ipak, glumica sreću nije skrivala, kao ni činjenicu da je s njime pronašla najveću ljubav koju je, na posljetku, i izgubila.

Više fotografija Sandre Bullock, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Sandra Bullock je odlučila uzeti pauzu od glume zbog djece