Glumica Sandra Bullock (59) ljubila je fotografa Bryana Randalla od 2015., ali nikada nisu izrekli sudbonosno 'da'. Čuvali su svoj privatni život dalje od očiju javnosti, a toga su se pridržavali i kada je Bryan obolio. Dijagnosticiran mu je ALS (op.a. jedna od najučestalijih bolesti motornih neurona). Preminuo je početkom kolovoza ove godine, a Sandra Bullock je tako izgubila ljubav svog života i za nju je ovo teško razdoblje. 

Sandra Bullock i Bryan Randall
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno će Sandra na Bahamima prosuti njegov pepeo i to na mjestu koje je obilježilo njihov život. 

'Mjesto je bilo tako posebno za njih oboje. Zauzeli su cijeli otok kako bi mogli biti ono što jesu. Bilo je to mjesto na kojem su dijelili neke od svojih najsretnijih trenutaka sa svojom djecom i prijateljima. Tamo bi provodili tjedne. Ima puno razloga i smisla da se ovdje oprašta od njega', istaknuo je dobro upućeni izvor. 

Sandra Bullock na premijeri filma 'The Lost City'
Profimedia 

Na Bahamima su imali neformalnu ceremoniju na kojoj su razmijenili zavjete pred obitelji. Tim činom nisu postali muž i žena, ali su djeci pokazali koliko im je stalo jedno do drugoga. Prije godinu dana se Bullock povukla iz svijeta glume nakratko kako bi se posvetila obitelji. S obzirom na to da su tajili Bryanovu bolest, to što se često sama pojavljivala u javnosti mnogi su tumačili kao probleme u njihovu odnosu. Nakon njegove smrti mnogima je bilo jasno da su bili razdvojeni zbog njegove bolesti.

Sandra Bullock
Profimedia 

Glumica nije postala majka biološkim putem pa je 2010. posvojila prvo dijete, a 2015. drugo

Za nju je posvajanje bilo znakovito i vrlo emotivno. Ispričala je jednom prilikom kako su joj i za njezina sina Louisa (13) i za kćer Lailu (10) javili da su raspoloživi za usvajanje dok je bila na grobu svoje mame.

Sandra Bullock uzima pauzu od glume da se posveti djeci
Profimedia 

'Toliko sam željela djecu, ali jednostavno nikako drugačije nije išlo. I sada sam zahvalna na tome. Za obje sam bebe doznala na istome mjestu, dok sam bila na grobu svoje mame. Osjećam kako mi je upravo mama donijela moju djecu', rekla je Sandra i dodala kako su joj njezina djeca pokazala put kojim treba ići. 

Sandra je nedavno uzela pauzu od glume, a više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: 

Profimedia Sandra Bullock je odlučila uzeti pauzu od glume zbog djece