Početak njihove ljubavne romanse podigao je puno prašine, no jednako toliko prašine podigao je razvod Brada Pitta i Angeline Jolie.

Upoznali su se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a svoju su strastvenu vezu započeli skoro istog trena kad su se ugledali. On se zbog Angeline razveo od Jennifer Aniston, a već sljedeće godine s njom je dobio dijete. Dobili su troje biološke djece, a vjenčali su se 2014. godine, no idila nije dugo trajala i završila je neslavno – i na veliki šok javnosti.

Angelina je podigla zahtjev za razvod 2016., a sve do danas svi sporovi između Angeline i Brada, nekoć zlatnog holivudskog para, nisu razriješeni. Iako su mnogi bili uvjereni kako se radi o savršenom paru koji uživa u obiteljskoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

Šest godina od početka brakorazvodne parnice Brada i Angeline otkriveno je što je uzrokovalo nagli prekid njihovog odnosa – koji je danas toliko toksičan. Naime, prema izjavama svjedoka, pred kraj njihova braka Angelina i Brad su se neprestano seksali, ali samo kako bi zatomili silni bijes koji su osjećali jedno prema drugome.

Kada pak ne bi stigli stići do kreveta, sukobljavali su se i fizički, a Brad se navodno od muke odao alkoholu. Poznato je tako da je njihovom razvodu prethodio veliki sukob i fizički obračun u njihovom privatnom avionu. Otkriveno je da je zbog tog incidenta u FBI-u pokrenuta istraga protiv Brada, a da ga je prijavila Angelina – no dosad nismo točno znali zašto.

Angelina Jolie i Brad Pitt
Profimedia 

Sada pak znamo da je, prema pisanju stranih medija, Angelina FBI agentu rekla kako je Brad fizički i verbalno zlostavljao njihovu djecu, a jedan od najžešćih okršaja dogodio se upravo tijekom tog leta. Tako je glumica tvrdila da ju je Brad zgrabio pred djecom, odveo u WC i lupio joj glavom o zid.

Cijelo je vrijeme vikao da ona uništava njihovu obitelj, a Angelina je tada zadobila više lakših fizičkih ozljeda, uključujući i povredu lakta zbog koje je morala ići na fizioterapiju.

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno su dobili šestero djece
Profimedia 

Najgore u cijeloj priči je to što su cijelu ovu scenu vidjela djeca para, a koja su ostala tim prizorom posve traumatizirana. Brad se sukobio s najstarijim posvojenim sinom Maddoxom, a navodno je cijeli avion odzvanjao od plača djece zbog žestokog okršaja supružnika.

Brad je razbijao i boce skupocjenog vina, a navodno je šteta na avionu iznosila više od 25.000 dolara. Jolie je rekla kako se njezin suprug ponašao iracionalno te da je osjećala da se mora razvesti istog trena – jer braku više nije bilo spasa. Za sve je okrivila njegov alkoholizam, a pokrenuta istraga značila je da je Brad godinama prije svakog viđanja svoje djece trebao biti testiran na drogu.

Razlog razvoda ovog idiličnog para tako je bio manjak komunikacije od samog početka. Iako su se ludo voljeli, svoju su ljubav znali izraziti samo kroz divlji seks – i ništa više. Iza zatvorenih vrata često su se svađali, a kako su godine prolazile Angelina je pala u depresiju, a Brad se odao čarima opijata.

Naravno, jedno za drugo više nisu imali razumijevanja pa su njihovi prizori iz bračnog života izgledali točno kao i scene iz filma na čijem su se setu upoznali. Podsjetimo se, 'Gospodin i gospođa Smith' prati radnju bračnog para koji ima tajni zadatak da jedno drugo ubiju – a Angelina i Brad su se silnim fizičkim i verbalnim obračunima kod kuće doista i doveli u situaciju da zamalo to i učine.

Podsjetite se godina veze Brada i Angeline u našoj fotogaleriji:

Profimedia Brad Pitt i Angelina Jolie bili su u braku dvije godine