Nakon što je neko vrijeme bila 'ispod radara', Angelina Jolie (47) ponovno je došla u fokus zbog svog nedavnog susreta s glumcem Paulom Mescalom (26).

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija Angeline i zvijezde serije 'Normalni ljudi' u kafiću u Londonu. S njima je bila i glumičina kći Shiloh (16), a priliku družiti se s Paulom su dobile nakon što su pogledale njegovu predstavu 'A Streetcar Named Desire' u kazalištu Almeida.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Paul Mescal proslavio se ulogom u seriji Normalni ljudi
Profimedia 

Svi troje su se činili zadubljeno u razgovor i nisu skidali osmijehe s lica, a oko njih su bili prazni stolovi. Fotografija Angeline i Shiloh s Paulom se pojavila baš kada se šuška da su on i glazbenica Phoebe Bridgers (28) prekinuli nakon što su se nedavno zaručili.

Fanovi su se rastužili kad su čuli vijest i par je postao glavna tema na Twitteru. Komentiraju da to ne mogu podnijeti. Ovog tjedna se počelo šuškati o romansi Phoebe i komičara Boa Burnhama (32) kada su viđeni u javnosti kako očijukaju.

Angelina Jolie i Shiloh često su zajedno u javnosti
Profimedia 

Paul nije komentirao svoj privatni život kao što to nikad ne čini, a prošle godine je obrisao Instagram profil na kojem ga pratilo 1.1 milijuna ljudi jer se nije želio baviti ružnim komentarima i voditi besmislene rasprave. 

Inače, Angelina je početkom prošle godine više puta viđena i snimljena u društvu 16 godina mlađeg repera The Weeknda. Ni glumica ni The Weeknd nisu bili raspoloženi komentirati svoj odnos o kojem se šuškalo. Naime, no istina je ispričana na glazbenikovom albumu koji je svijet željno iščekivao.

Kada je album 'Dawn FM' ugledao svjetlo dana, mnogima je za uho posebno zapela pjesma 'Here We Go... Again'.

The Weeknd i Angelina Jolie su snimljeni zajedno
Profimedia 

'A moja nova djevojka, ona je filmska zvijezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvijezda...', glasi dio pjesme koja je svakako bila potencijalni dokaz njihove misteriozne veze u koju mnogi nisu vjerovali da će potrajati. 

Ipak, romansa je očito brzo 'pukla', a Jolie je nakon toga provodila vrijeme s bivšim suprugom Jonnyjem Leejem Millerom (50). Paparazzi su uslikali oskarovku kako s bocom skupog viskija ulazi u zgradu u kojoj je apartman imao upravo Jonny. Nekoliko su je puta tako snimili i u blizini njegovog stana, ali i kako zajedno ulaze u njegov automobil s kojom su se odvezli iz restorana u kojem su večerali. Jednom je s njima bio i njezin sin Pax, a čini se da je i on u dobrim odnosima s majčinim bivšim suprugom.

Angelina Jolie i Jonny Lee Miller su bili u braku
Profimedia 

Ni Angelinin bivši suprug Brad Pitt (59) ne samuje i nedavno je opet snimljen u društvu 29 godina mlađe dizajnerice nakita Ines de Ramon. Prvi put su viđeni skupa sredinom studenog prošle godine na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu.

Brad je prije nekoliko dana doveo Ines na holivudski party koji je priređen u čast njegovog 59. rođendana te ju je predstavio svojim prijateljima i suradnicima kao svoju novu družicu. Prije toga se šuškalo o njegovoj vezi s manekenkom Emily Ratajkowski s kojom je viđen u javnosti.

Više fotografija Angeline i Brada u danima sreće pogledajte u galeriji.

Profimedia Brad Pitt u danima sreće s obitelji