Bivši glumački par Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno su dobili šestero djece, a u posljednje se vrijeme najviše piše o najstarijim sinovima, Maddoxom Chivanom i Paxom Thienom, s kojima je Brad, navodno u svađi.

Pričalo se da je glumac udario Maddoxa i da je slučaj istraživala socijalna služba, ali i policija. 'Brad je bio pijan i svađao se s Angelinom. Dogodio se sukob između njega i sina koji nije riješen na pravi način i eskalirao je više nego što je trebao', otkrio je izvor jednom.

Maddox Jolie-Pitt je najstariji sin Brada Pitta i Angeline Jolie
Profimedia 

Iako je on to tada opovrgnuo, izvor blizak Pittu rekao je da otada nema nikakav odnos sa sinom. 'Ne postoji baš nikakva poveznica među njima', istaknuo je. Šuškalo se i da je zapravo Pax odlučio distancirati se od oca, a to je navodno napravio po uzoru na svog starijeg brata Maddoxa.

Sada je Angelina viđena kako upravo s 18-godišnjim sinom Paxom odlazi u kupovinu namirnica pa na večeru u restoran. Glumica je zasjala u uvijek trendi klasičnom sivom kaputiću, a kada je skinula naočale, pokazala je svoju bezvremensku ljepotu zbog koje je i danas jedna od najposebnijih žena.

Paxa rijetko možemo vidjeti u javnosti, a sada se pojavio u ležernoj sivoj majici s naočalama na licu.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Inače, Pax je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga posvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najrjeđe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere.

Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a Time je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja. 'U počecima sam mislila da neću posvojiti dijete iz Vijetnama jer je Maddox iz Kambodže, a te dvije zemlje imaju kompleksnu povijesti', rekla je Angelina jednom misleći na ratne situacije.

Ipak, vjerovanje u to da će u budućnosti svi biti obitelj, odlučila je suprotno. 'Proveo je tri i pol godine na jednom mjestu, u jednoj sobi, na jednom željeznom krevetu, bez izbora, bez slobode. Odjednom, stigao je ovdje u veoma slobodnu situaciju', rekla je Angelina nakon što su ga Brad i ona posvojili, dok ga je u intervjuu za People u sličnom vremenu nazvala 'najglasnijim članom obitelji'.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Brada Pitta i Angeline Jolie
Profimedia 

Pax se 2014. godine pojavio u 'Maleficent' te 2016. godine u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka ostvarila važne uloge. Također, sudjelovao je u kreiranju Angelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Maddoxom.

Ipak, Angie je u jednom intervjuu za BBC Radio otkrila da njezina djeca ne žele ići stopama svojih roditelja. 'Nitko od njih ne želi biti glumac. Zapravo, njih zanima glazba', rekla je Jolie.

Srednju je školu u Los Angelesu Pax završio u lipnju 2021. godine, ali na službenoj se proslavi nije pojavio zbog potencijalne medijske hajke. 'On je veoma stidljiv i vjerojatno nije htio dovesti medijski cirkus na događaj', rekao je blizak izbor za The Sun.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Iako je poznato da je s majkom u odličnim odnosima, otkako su se Angie i Brad razveli i otkako je krenula sudska bitka za skrbništvo, odnos s ocem je u potpunosti zahladio.