FBI je zaradio veliku tužbu, a sve su glasnija šuškanja da iza nje stoji – Angelina Jolie.

Daily Mail je objavio da je tužbu podnijela anonimna Jane Doe koja kaže da joj je istražni ured uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na navode da je njezina 'tadašnji muž fizički i verbalno napao' nju i njihovu djecu dok su putovali privatnim avionom prije nekoliko godina.

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno su dobili šestero djece
Profimedia 

Neke je to podsjetilo na incident koji se 2016. godine dogodio u privatnom avionu Pittovih, na putu iz Francuske u SAD, kada se Brad žestoko sukobio s najstarijim sinom Maddoxom. Nekoliko dana kasnije otkriveno je da je Jolie podnijela zahtjev za razvod, a saznalo se i da glumca istražuju FBI i socijalna služba zbog prijave da je bio verbalno i fizički nasilan prema djeci.

Istražitelji su oslobodili Pitta (58) od optužbi za zlostavljanje, navodeći da nije zlostavljao Maddoxa kada se, navodno, potukao s tada 15-godišnjim sinom.

Maddox Jolie-Pitt najstariji je sin Angeline i Brada
Profimedia 

S druge strane, izvor blizak bivšim supružnicima TMZ-u je rekao da su Jolie i Pitt izvješće FBI-ja dobili još tijekom razvoda.

Daily Mail je od glasnogovornika glumice tražio komentar, no nisu se oglasili, a Amanda Kramer, koja zastupa anonimnu tužiteljicu, rekla je za Politico da je njezina klijentica anonimno podnijela tužbu kako bi 'sačuvala privatnost obitelji'.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Profimedia Brad Pitt i Angelina Jolie bili su u braku dvije godine