Bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno su dobili šestero djece, ali sve se ove godine najviše piše o 16-godišnjoj Shiloh. Upravo se s njome Angie i najčešće pojavljuje u javnosti.

Ipak, ovoga je puta na aerodromu Heathrow u Londonu viđena s 18-godišnjim sinom Paxom Thienom, drugim najstarijim djetetom nakon 20-godišnjeg Maddoxa Chivana. 

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Pax je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga posvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najrjeđe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere.

Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a Time je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja. 'U počecima sam mislila da neću posvojiti dijete iz Vijetnama jer je Maddox iz Kambodže, a te dvije zemlje imaju kompleksnu povijesti', rekla je Angelina jednom misleći na ratne situacije.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Ipak, vjerovanje u to da će u budućnosti svi biti obitelj, odlučila je suprotno. 'Proveo je tri i pol godine na jednom mjestu, u jednoj sobi, na jednom željeznom krevetu, bez izbora, bez slobode. Odjednom, stigao je ovdje u veoma slobodnu situaciju', rekla je Angelina nakon što su ga Brad i ona posvojili, dok ga je u intervjuu za People u sličnom vremenu nazvala 'najglasnijim članom obitelji'.

Pax se 2014. godine pojavio u 'Maleficent' te 2016. godine u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka ostvarila važne uloge. Također, sudjelovao je u kreiranju Angelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Maddoxom.

Ipak, Angie je u jednom intervjuu za BBC Radio otkrila da njezina djeca ne žele ići stopama svojih roditelja. 'Nitko od njih ne želi biti glumac. Zapravo, njih zanima glazba', rekla je Jolie.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Srednju je školu u Los Angelesu Pax završio u lipnju 2021. godine, ali na službenoj se proslavi nije pojavio zbog potencijalne medijske hajke. 'On je veoma stidljiv i vjerojatno nije htio dovesti medijski cirkus na događaj', rekao je blizak izbor za The Sun.

Iako je poznato da je s majkom u odličnim odnosima, otkako su se Angie i Brad razveli i otkako je krenula sudska bitka za skrbništvo, pisalo se da se i odnos između Paxa i Brada zakomplicirao.

Paxovo odrastanje i njegove rijetke paparazzo fotografije, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta