O lošem odnosu Brada Pitta s djecom nagađa se već godinama, a glasine je sada potvrdila poruka koju je Pax Thien Jolie-Pitt poslao Bradu za Dan očeva 2020., a koja je tek sada procurila u javnost, prenosi Daily Mail.

'Sretan Dan očeva ovom se*onji svjetske klase. Iznova si dokazao da si užasna osoba vrijedna prezira. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero djece koji u tvojoj prisutnosti drhte od straha. NIkada nećeš razumijeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer si nesposoban za to', napisao je mladić. Dodao je i kako je Pitt živote svojih najbližih učinio stalnim paklom, kao i da će istina će jednog dana izaći na vidjelo: 'Sretan ti Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće', završio je.

Pax Jolie-Pit i Angelina Jolie zajedno u javnosti
STARTHESTAR / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Pax je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga posvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najrjeđe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere. Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a Time je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja.

Od kada su Brad i Angelnia 2016. pokrenuli brakorazvodni postupak, na račun glumca pale su razne optužbe o nasilju nad djecom. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo radi glumčevog sukoba sa sinom Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku.

Čini se da se zbog očevog odnosa prema Maddoxu, i Pax odlučio distancirati od slavnog oca. Ipak, zbog teških riječi koje je uputio ocu, mnogi smatraju da ovo nije bila jedina svađa između oca i sina. Osim s Maddoxom i Paxom, glumac nije u dobrim odnosima ni s kćeri Zaharom, koja se nedavno javno odrekla očevog prezimena.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Podsjetimo, Zahara Jolie-Pitt nedavno se pridružila prvom crnačkom sestrinstvu u povijesti 'Alpha Kappa Alpha'. Društvenim mrežama sada se šire videozapisi s inicijacije, a mnoge obožavatelje šokirao je Zaharin javni nastup. Naime, ona je tijekom proslave stala ispred velike skupine ljudi, pa glasno izgovorila: 'Moje ime je Zahara Marley Jolie', i tako otkrila da se odrekla očevog prezimena.

Više fotografija Angeline Jolie sa sinom Paxom Thienom, pogledajte u galeriji:

Profimedia Angelina Jolie sa sinom Paxom Thienom