Kći najpoznatijeg glumačkog para Angeline Jolie i Brad Pitta, Zahara Jolie-Pitt, ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, ova 18-godišnja studentica Sveučilišta Spelman u Atlanti pridružila se prvom crnačkom sestrinstvu u povijesti 'Alpha Kappa Alpha'.

Društvenim mrežama sada se šire videozapisi s inicijacije, a mnoge obožavatelje šokirao je Zaharin javni nastup. Naime, ona je tijekom proslave stala ispred velike skupine ljudi, pa glasno izgovorila: 'Moje ime je Zahara Marley Jolie', i tako otkrila da se odrekla očevog prezimena.

Mnogi obožavatelji nisu ostali iznenađeni Zaharinom odlukom, osobito nakon što je Pitt ranije ove godine iznenadio javnost reakcijom na upit novinara, kojega je zanimalo koliko je ponosan na kći Zaharu povodom upisa na fakultet.

'Da, to je predivno. Stvarno predivno', kratko je prokomentirao, dok se istovremeno nelagodno komešao u mjestu. Video je odjeknuo društvenim mrežama, a gotovo svi su zaključili da Pitt vjerojatno nije niti bio svjesan ove činjenice. 'Ta djeca ne razgovaraju s njim', 'On ovo sigurno nije znao','Upravo je saznao', samo su neki od komenatara koje su obožavatelji pisali na društvenim mrežama.

Angelina Jolie je posvojila kćer Zaharu 2005. kada je imala šest mjeseci
Profimedia 

Mnogi smatraju da je Zahara prekinula kontakt s ocem iz poštovanja prema braći Maddoxu i Paxu, s kojima Pitt već godinama nema nikakav kontakt. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo radi glumčevog sukoba sa sinom Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku.

'Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice', rekli su izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Više fotografija Zahare s majkom Angelinom Jolie, pogledajte u galeriji:

Profimedia Angelina Jolie nosi cipele koje izdužuju noge