Angelina Jolie i njezin sin Pax Thien Jolie-Pitt 'uhvaćeni' su u rijetkom zajedničkom izlasku. Majka i sin fotografirani su tijekom izlaska u New Yorku i to je bila uistinu rijetka prigoda da vidimo 19-godišnjeg Paxa Thiena jer se u posljednje vrijeme baš i ne pojavljuje u javnosti.

Pax je šetao u ležernom izdanju - nosio je crne hlače te ružičastu majicu i tenisice, dok je Angelina odjenula crnu haljinu, crni baloner i crne balerinke.

Pax Jolie-Pit i Angelina Jolie zajedno u javnosti
STARTHESTAR / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsjetimo, bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju šestero djece, a njihovog sina, 19-godišnjeg Paxa Thien Jolie-Pitta mnogi nazivaju i najtajnovitijim. Ipak, povremeno do javnosti dopru informacije o njemu. Tako je američki Page Six nedavno otkrio da Pax ganja umjetničku karijeru, no pritom ne želi pomoć svojih slavnih roditelja.

Naime, želi biti slikar i pritom će se koristiti pseudonimom Embtto, a ne prezimena bivšeg glumačkog para. Pax će tako biti siguran da je svaki uspjeh, koji ostvari, isključivo njegova zasluga, ne majke Angeline i oca Brada.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Inače, Pax je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga posvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najrjeđe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere. Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a Time je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja.

Više fotografija tajnovitog Paxa, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta