Bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju šestero djece, a njihovog sina, 19-godišnjeg Paxa Thien Jolie-Pitta mnogi nazivaju i najtajnovitijim.

Ipak, povremeno do javnosti dopru informacije o njemu. Tako je američki Page Six nedavno otkrio da Pax ganja umjetničku karijeru, no pritom ne želi pomoć svojih slavnih roditelja. Naime, želi biti slikar i pritom će se koristiti pseudonimom Embtto, a ne prezimena bivšeg glumačkog para. Pax će tako biti siguran da je svaki uspjeh, koji ostvari, isključivo njegova zasluga, ne majke Angeline i oca Brada.

Sada su ga paparazzi uslikali u rijetkom izlasku, u šetnji psa u Los Angelesu. 

Pax Thien Jolie-Pitt u šetnji s psom
Profimedia 

Inače, Pax je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga posvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najrjeđe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere.

Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a Time je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja. 'U počecima sam mislila da neću posvojiti dijete iz Vijetnama jer je Maddox iz Kambodže, a te dvije zemlje imaju kompleksnu povijesti', rekla je Angelina jednom misleći na ratne situacije.

Ipak, vjerovanje u to da će u budućnosti svi biti obitelj, odlučila je suprotno. 'Proveo je tri i pol godine na jednom mjestu, u jednoj sobi, na jednom željeznom krevetu, bez izbora, bez slobode. Odjednom, stigao je ovdje u veoma slobodnu situaciju', rekla je Angelina nakon što su ga Brad i ona posvojili, dok ga je u intervjuu za People u sličnom vremenu nazvala 'najglasnijim članom obitelji'.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Pax se 2014. godine pojavio u 'Maleficent' te 2016. godine u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka ostvarila važne uloge. Također, sudjelovao je u kreiranju Angelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Maddoxom.

Ipak, Angie je u jednom intervjuu za BBC Radio otkrila da njezina djeca ne žele ići stopama svojih roditelja. 'Nitko od njih ne želi biti glumac. Zapravo, njih zanima glazba', rekla je Jolie.

Srednju je školu u Los Angelesu Pax završio u lipnju 2021. godine, ali na službenoj se proslavi nije pojavio zbog potencijalne medijske hajke. 'On je veoma stidljiv i vjerojatno nije htio dovesti medijski cirkus na događaj', rekao je blizak izbor za The Sun.

Inače, Pax je navodno u svađi s ocem Bradom Pittom nakon skandala u obitelji. Pisalo se da je glumac udario njegovog starijeg brata Maddoxa i da je slučaj istraživala socijalna služba, ali i policija. 'Brad je bio pijan i svađao se s Angelinom. Dogodio se sukob između njega i sina koji nije riješen na pravi način i eskalirao je više nego što je trebao', otkrio je izvor jednom.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Iako je on to tada opovrgnuo, izvor blizak Pittu rekao je da otada nema nikakav odnos sa sinom. 'Ne postoji baš nikakva poveznica među njima', istaknuo je. Šuškalo se i da je zapravo Pax odlučio distancirati se od oca, a to je navodno napravio po uzoru na svog starijeg brata Maddoxa.

Više rijetkih fotografija tajnovitog sina Angelina i Brada, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta