Luka Modrić na Instagramu je čestitao rođendan supruzi Vanji koja je danas napunila 41. godinu. 'Sretan rođendan mojoj ljubavi. Volim te', poručio je nogometaš svojoj supruzi.

Podsjetimo, naš najslavniji nogometaš već je godinama u braku sa ženom svog života. Luka je prvi puta vidio Vanju kada je njoj bilo 25, a njemu 19. Zanosna plavuša privukla mu je pogled kod stadiona Maksimir dok je on igrao za Dinamo. Bilo je to u ljeto 2004. i Luka je prolazio pored puba 'Maxi' na južnoj strani stadiona. Odmah mu je pogled privukla lijepa Vanja, no nije imao dovoljno hrabrosti odmah joj prići.

Prvi put su razgovarali putem telefona, kad je Luka bio na pripremama mlade reprezentacije. Vanja, koja je radila u agenciji Zdravka Mamića zvala ga je u vezi dogovora za obilazak stanova. Luka je otkrio da se trudio što duže zadržati je na liniji te da je razgovor potrajao tri sata.

Kasnije ju je pozvao na kavu, a kad su se našli - do ušiju su se zaljubili. Brzo su shvatili da su srodne duše i više se nisu razdvajali.

Proslava 13. rođendana sina Luke Modrića
Instagram 

Vjenčali su se u svibnju 2010., a vrlo brzo nakon vjenčanja rodio im se i sin Ivano. To prvo vjenčanje bilo je građansko, a ono crkveno je pričekalo još godinu dana. Tako su 2011. razmijenili zavjete i u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011. Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Tri godine kasnije dobili su kćerkicu Emu, a 2017. stigla je i malena Sofia.

Prisjetite se Vanje i Luke kroz godine u našoj fotogaleriji.

Igor Kralj / PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL Vanja i Luka Modrić kroz godine