Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić već neko vrijeme uživa na jadranskoj obali sa svojom suprugom i djecom.

Prije nekoliko dana, u javnost je stigla informacija da se nogometaš odmara na luksuznoj jahti u dubrovačkom akvatoriju. Riječ je o liniji Ferretti Custom Line 120 Erolia, cijena tjedna na njoj iznosi 160 tisuća eura, a u njezinih pet kabina stane između deset osoba. Za goste jahte brine sedam članova posade. Dizajn eksterijera i interijera jahte potpisuje Francesco Paszkowski.

Fotografije luksuzne jahte pogledajte u našoj galeriji. 

Custom Line Jahta Luke Modrića

Sada je na društvenim mrežama procurio videozapis na kojima Luka pozira s osobljem jednog luksuznog restorana na Hvaru.

'Hvala, kapetane, na povjerenju', napisali su na TikToku uz video gdje se vidi i naš nogometaš.

@garifulhvar Hvala kapetane na povjerenju#seafood#seafoodlover#hvar#croatia#gariful#lukamodric#realmadrid#españa#reprezentacija#love#trust#bestever#football♬ The Champion

Inače, u isto vrijeme dok Luka uživa krstareći hrvatskom obalom, odvjetništvo u Osijeku podiglo je novu optužnicu za davanje lažnog iskaza protiv njega i Dejana Lovrena, bivšeg reprezentativca. 

Tereti ih se za slučaj u kojemu su već jednom obojica bili optuženi, a riječ je o njihovoj ulozi u suđenju Zdravku Mamiću za izvlačenje novca iz Dinama. Optužuje ih se da su tijekom istrage inkriminirali Mamića, a onda su na raspravi obojica promijenili svjedočenje.