Cijela obitelj kapetana naše reprezentacije Luke Modrića okupila se na utakmici Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija. Bili su tu njegovi roditelji Stipe i Radojka, sestre Diora i Jasmina te supruga Vanja s njihovom djecom.

Luka Modrić, osim što je vrhunski nogometaš, poznat je i kao obiteljski čovjek. Koliko su mu najmiliji važni i dragocjeni često pokazuje na društvenim mrežama.

Na Instagramu često objavljuje fotografije sa sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom, a često razveseli svoje obožavatelje i objavama sa suprugom Vanjom. No, milijunima pratitelja rijetko kad pokaže svoje samozatajne sestre Jasminu i Dioru Modrić.

Budući da sestre Modrić izbjegavaju javnost te se o njima gotovo ništa ne zna, prava je rijetkost vidjeti ih na društvenim mrežama slavnog brata.

No, rijetko tko se sjeća da su njegove sestre potrčale svom bratu u zagrljaj na Maksimiru 10. svibnja 2008. godine. Naime, tada se Luka oprostio od maksimirske publike uz svoj treći naslov prvaka Hrvatske s Dinamom.

Jasmina i Diora, baš poput ostatka svijeta, tada nisu niti slutile da će njihov brat ostvariti svjetski uspjeh u nadolazećim godinama.

Modrić je s madridskim Realom osvojio četiri naslova prvaka Europe, dva naslova prvaka Španjolske, s Hrvatskom je stigao do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pa naposljetku postao i najbolji nogometaš svijeta, dobitnik prestižne Zlatne lopte.

Vrijeme je začas proletjelo, a Jasmina i Diora vjerno su nastavile bodriti brata iz utakmice u utakmicu. Ipak, navijale su podalje od očiju javnosti.

Slavni nogometaš ih je predstavio svojim pratiteljima na Instagramu, i to povodom sretnih obiteljskih trenutaka. Luka je jednom prilikom Jasmini čestitao rođendan zajedničkom fotografijom.

Luka Modrić i Jasmina Modrić poziraju na fotografiji za rođendan
Instagram 

Diora je pak na Instagramu čestitala rođendan slavnom bratu, a pozirali su zagrljeni na fotografiji.

Luka Modrić i Diora Modrić poziraju zagrljeni na fotografiji
Instagram 

 Luka je u braku s Vanjom Modrić, a ekskluzivne fotke s njihovog vjenčanja pogledajte u galeriji: 

Story Vjenčanje Vanje i Luke Modrića