Odigrana je prva utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru gdje su Vatreni igrali protiv Maroka, a završilo je rezultatom 0-0.

Kapetan reprezentacije, Luka Modrić, tom je prilikom ušao u povijest jer je postao prvi nogometaš koji je igrao i na Europskom i Svjetskom prvenstvu u tri različita desetljeća.

Luka Modrić kapetan je hrvatske nogometne reprezentacije
Goran Stanzl/PIXSELL 

S tribina su ga na utakmici bodrili roditelji i sestra Diora koju, kao i njegovu drugu sestru Jasminu, zaista rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti. Tek povremeno Luka s njima podijeli pokoju fotografiju na društvenim mrežama pa mnogi ni ne znaju kako njegove samozatajne sestre izgledaju.

Zgodna Diora privukla je pozornost na tribinama odakle je, u društvu njihova oca Stipe i majke Radojke, mobitelom snimala atmosferu na stadionu.

Luka Modrić i Diora Modrić poziraju zagrljeni na fotografiji
Instagram 

No, o njoj se, kao i o njihovoj drugoj sestri, zna jako malo jer obje izbjegavaju pozornost javnosti, a s obzirom na to da su sestre jedne od najvećih nogometnih zvijezda današnjice, mora se priznati da im to vjerojatno nije lako.

O njima se zna zaista malo. Obje su mlađe od Luke, a između njih je razlika od 10-ak godina.

Jasmina, koja se sad preziva Plecić, je magistra ekonomije, a prije dvije godine portal 057info.hr objavio je da je zaposlena u gradskoj upravi Grada Zadra gdje živi sa suprugom.

Luka Modrić i Jasmina Modrić poziraju na fotografiji za rođendan
Instagram 

Mlađa Diora studirala je menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci, a je li studij privela kraju i čime se sad bavi, zasad nije poznato.