Luka Modrić dobro je poznat nogometnim fanovima, ne samo onima iz Hrvatske, već diljem svijeta, kao jedan od ponajboljih igrača.

Jasno je da uz takve uspjehe dolazi i poprilična zarada i da bi Luka sebi i svojoj obitelji mogao priuštiti itekakav luksuz, no on to gotovo nikad ne radi i sa svojom se djecom, bar koliko javnost ima prilike vidjeti, uglavnom ponaša kako i svaki normalan tata i zabavljaju se na načine na koje si većina obitelji može priuštiti.

Iznimku je napravio ovog ljeta kad je svoje klince odveo u dječji raj na zemlji, Disneyland u Parizu odakle je podijelio fotografije na kojima se vidi da se obitelj odlično zabavlja.

Instagram Luka Modrić i Vanja Modrić s djecom u Disneylandu

Luka ne krije da mu je obitelj, koju je nakon osvajanja Lige prvaka, nazvao svojim najvažnijim trofejima, na prvom mjestu. On i supruga Vanja imaju troje djece, 11-godišnjeg sina Ivana, te kćeri Emu (9) i Sofiju (5), a Luka na Instagramu rado dijeli obiteljske fotografije.

Najčešće takvim fotografijama obilježava neki blagdan i rođendane članova obitelji. Nedavno je tako njegova kći Sofia proslavila peti rođendan, a tata je iskoristio priliku da svojoj mezimici uz fotografije s proslave i javno čestita.

Proslava rođendana najmlađe kćeri Luke Modrića
Instagram 

‘Sretan rođendan, moja princezo! Naš anđele! Volimo te puno', napisao je nogometaš uz fotografije na kojima se vidi da je djevojčica imala tortu na tri kata ukrašenu motivima iz videoigre i crtanog filma ‘Supersonic’.

I po ranijim fotografijama može se vidjeti da Luka i njegova obitelj uvijek imaju maštovite torte ukrašene raznim motivima.

Kako su izgledale ranije proslave rođendana djece Luke i Vanje Modrić pogledajte u galeriji:

Instagram Proslave rođendana djece Luke Modrića